Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εσπασε το ... Κύπελλο

Η ΕΠΟ μετέθεσε στις 22/2 και 1/3 τους προημιτελικούς του Κυπέλλου. Ολυμπιακός - Καρδίτσα στις 15/2 και οι αναβληθέντες αγώνες του πρωταθλήματος την 1/2

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και φιλικά της Εθνικής μπήκαν χτες σε μια τάξη, με μοναδικό τίμημα το... σπάσιμο του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε χτες να μεταθέσει για τις 22 του Φλεβάρη και 1 του Μάρτη τις δυο αγωνιστικές της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Αρχικά το πρόγραμμα των δυο αγωνιστικών ήταν να εκτελεστεί στη 1 και στις 15 του Φλεβάρη, αλλά οι αναβολές αγώνων πρωταθλήματος και του αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακού - Καρδίτσας οδήγησαν στην αναζήτηση νέων ημερομηνιών. Το παιχνίδι, λοιπόν, του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα θα γίνει τελικά στις 15 του Φλεβάρη και οι αναβληθέντες αγώνες του πρωταθλήματος Α Εθνικής μεταξύ Αρη - Ολυμπιακού, Σκόντα Ξάνθης - Αθηναϊκού και ΠΑΟΚ - Ιωνικού θα γίνουν την 1 του Φλεβάρη.

Ολες αυτές οι αλλαγές δεν επηρεάζουν σε τίποτα τελικά το πρόγραμμα της Εθνικής. Το φιλικό με τη Ρουμανία,που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 8/2 στην Καλαμάτα, θα γίνει κανονικά, χωρίς μάλιστα να υπάρχει πρόβλημα για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που τυχόν θα ήθελε να καλέσει ο Πολυχρονίου.Η κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη 25 του μήνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ