Παρασκευή 20 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τα εύκολα - δύσκολα

Για παράτολμες προβλέψεις προσφέρεται ο 3ος φετινός διαγωνισμός. Υπάρχουν ζευγάρια που μυρίζουν εκπλήξεις, ενώ ορισμένα αντικειμενικά δύσκολα παιχνίδια θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν ακόμα και με στάνταρ.

1. ΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ: Η βαθμοθηρία είναι εξίσου αναγκαία για την επιβίωση και των δυο ομάδων. Στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός παρουσιάζεται αρκετά δυνατός και σοβαρός. Η Καβάλα με τις τελευταίες μεταγραφές έχει ισχυροποιηθεί και δείχνει να απαλλάσσεται από την ηττοπάθεια.

Προτείνεται: 1 Χ.

2. ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Από τα πιο δύσκολα ζευγάρια, αφού και οι δυο αντίπαλοι μπορούν να χαρακτηριστούν ισοδύναμοι.

Προτείνεται: Χ 1.

3. ΑΡΗΣ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Μετά το "αντίο" στο κύπελλο και οι δυο ομάδες αφοσιώνονται πια απερίσπαστες στους στόχους του πρωταθλήματος. Με καλύτερη ψυχολογία η Ξάνθη, αλλά με περισσότερες ελπίδες ο Αρης.

Προτείνεται: 1.

4. ΕΔΕΣΣΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ: Η πολύ καλή δουλιά που κάνει ο Διαμαντόπουλος έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται, αλλά οι Πειραιώτες δε βρίσκονται στα βάθη της βαθμολογίας επειδή είναι κακοί. Ατυχοι είναι...

Προτείνεται: 1 Χ 2.

5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βαθιά ανάσα πήρε η Δόξα με τις δυο απανωτές νίκες που πέτυχε στην έδρα της. Με τη φόρα που έχει μπορεί να πάρει αυτό που θέλει και μέσα στη Λιβαδειά, που εξακολουθεί να πάσχει από δύσπνοια.

Προτείνεται: Χ 1.

6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολύ καιρό έχουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Εχουμε δει όμως σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος...

Προτείνεται: 1.

7. ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Πλην Παναθηναϊκού, άλλος δεν έχει περάσει αλώβητος από το Ηράκλειο. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας δεν έχει ακόμα πείσει.

Προτείνεται: 1.

8. ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Από τις καλές ομάδες της Β Εθνικής η γηπεδούχος Αναγέννηση, παραδοσιακό σκληρό καρύδι η Προοδευτική.

Προτείνεται: 1 Χ.

9. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Οι τελευταίες επιτυχίες έχουν φέρει την ομάδα του Αργους σε απόσταση βολής από τη διεκδίκηση της ανόδου. Χτυπάει πια όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Προτείνεται: 1 2.

10. ΠΑΝΑΧΑ+ΔΚΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ακούγεται σαν ντέρμπι αυτό το πρώην Α Εθνικής ζευγάρι, αλλά η φόρμα των Πατρινών και ο παράγοντας έδρα προσγειώνουν.

Προτείνεται: 1.

11. ΚΑΛΙΑΡΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μεγάλες μέρες περνάει η "Μεγάλη Κυρία" και είναι ασφαλώς το φαβορί. Να χάσει είναι μάλλον απίθανο.

Προτείνεται: 2 Χ.

12. ΜΙΛΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ολα ανοιχτά. Ούτε η Μίλαν ούτε η Φιορεντίνα έχουν σχέση με το περσινό παρελθόν τους. Οι αποστάσεις που είχαν έχουν εξανεμιστεί.

Προτείνεται: Χ 2 1.

13. ΠΑΝΤΟΒΑ - ΙΝΤΕΡ: Τα πάνω της πήρε η Ιντερ μετά τη νίκη της επί της Σαμπντόρια. Η Πάντοβα, που ψάχνει για βαθμούς, δε θα υποκύψει εύκολα.

Προτείνεται: Χ 2 1.

Ο 14ος


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ