Τρίτη 17 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αντιδρούν οι "τρεις" στην κωλυσιεργία του Μ. Εβερτ

Θορυβημένα εμφανίζονται πλέον τα στελέχη της κίνησης των "τριών" με την την τακτική του Μ. Εβερτ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία έχει παγώσει όλες τις διαδικασίες σχετικά με το συνέδριο του κόμματος.

Μάλιστα ο Γ. Σουφλιάς αποφάσισε να παρέμβει δημόσια και με ομιλία του στη Χαλκίδα κατηγόρησε τον Μ. Εβερτ για "αδικαιολόγητη καθυστέρηση καθορισμού των όρων του συνεδρίου". Ο διεκδικητής της ηγεσίας του κόμματος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, χάριν σκοπιμοτήτων, καθυστερεί και επισήμανε ότι"τα γεγονότα που συμβαίνουν, κινητοποιήσεις, καταλήψεις και οτιδήποτε άλλο όχι μόνο δεν έπρεπε να παρεμποδίζουν να λυθεί το θέμα του συνεδρίου, αλλά αντίθετα επιβάλλουν το ταχύτερο και οπωσδήποτε πριν από τις μέρες των γιορτών το Πολιτικό Συμβούλιο να καθορίσει τους όρους, που θα εξασφαλίζουν ένα τίμιο και αντιπροσωπευτικό συνέδριο".

Χτες ο Μ. Εβερτ συγκάλεσε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, όπου συζητήθηκε η στάση του κόμματος κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, καθώς και το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων. Η ΝΔ - όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση - καλεί τον πρωθυπουργό "να συναντήσει τους αγρότες να κάνει ειλικρινή διάλογο και να προχωρήσει στη λύση των προβλημάτων πριν αυτά λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις ενόψει μάλιστα των Χριστουγέννων".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ