Σάββατο 23 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟ
Επικίνδυνο ταξίδι

Οι έμπειροι παίκτες των γηπεδούχων προβληματίζουν τον Ζάετς που φρεσκάρει την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αγωνίζεται σήμερα στις 3μμ (ΦΙΛΜΝΕΤ) στη Βέροια ο Παναθηναϊκός ώστε να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο τεχνικός του τριφυλλιού Βελιμίρ Ζάετς: "Η Βέροια κέρδισε τον Ιωνικό και απέδειξε ότι έχει έμπειρη και δυνατή ομάδα. Εχει στις τάξεις της παίκτες με μεγάλη πείρα, όπως οι Προτάσοφ, Τσαλουχίδης, Μητρόπουλος και Στόικα", δήλωσε ο "λαγός". Για τις απουσίες των τιμωρημένων Καλιτζάκη και Γκούμα επισήμανε: "Δυστυχώς θα μας λείψουν δύο παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό. Ομως νομίζω ότι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν θα τα πάνε μια χαρά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζέκο απέκλεισε από την αποστολή τους Αλέξη Αλεξούδη και Σπύρο Μαραγκό που είχαν άσχημη απόδοση στο ματς με τους Βραζιλιάνους την περασμένη Τετάρτη. Οπως γίνεται αντιληπτό ο Κροάτης είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει τη σταδιακή ανανέωση με την προώθηση νέων παικτών. Πάντως όλα δείχνουν ότι ο Μαραγκός θα αποχαιρετήσει την Παιανία πιθανότατα τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Για να επιστρέψουμε στον αγωνιστικό τομέα ο Δημήτρης Μάρκος αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Γιάννη Γκούμα, ενώ αντι - Καλιτζάκης (σ. σ. επίσης τιμωρημένος) θα είναι ο Γ.Σ. Γεωργιάδης. Η πιο πιθανή 11άδα που θα ξεκινήσει στη Βέροια απαρτίζεται από τους: Βάντσικ, Αποστολάκη, Ουζουνίδη, Γ. Χ και Γ. Σ. Γεωργιάδη, Κολιτσιδάκη, Μπορέλι, Καπουράνη, Βαζέχα, Νασιόπουλο και Μάρκο.

  • Στο στρατόπεδο της "βασίλισσας" του βορρά μόνο ο τραυματισμός του Σάκη Παγγούρα προβληματίζει τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη που δηλώνει για το ματς: Αναμφίβολα ο ΠΑΟ είναι το φαβορί. "Εμείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας να τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ