Πέμπτη 25 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΔΟΘΗΚΑΝ χτες οι βαθμοί για ΑΕΙ - ΤΕΙ. Πίνακας με τις περσινές βάσεις, καθώς και ο αριθμός εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά Δέσμες. Οι υποψήφιοι, υπολογίζοντας την ακριβή βαθμολογία τους, μπορούν να υπολογίσουν περίπου και πού έχουν περάσει (σελίδα 12).

ΝΕΕΣ "τσουχτερές" αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας του 1997 ετοιμάζεται να επιβάλει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, επιδιώκοντας την εξεύρεση πρόσθετων φορολογικών εσόδων, τόσο για το φετινό, όσο και για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους (σελίδα 17).

Η ΘΑΡΡΑΛΕΑ παρουσία νέων δημιουργών στο στίβο της κινηματογραφικής έκφρασης θα είναι το χαρακτηριστικό του 19ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που θα γίνει από 16 έως 22 Σεπτέμβρη (σελίδα 19).

ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ από τα "πέτρινα" χρόνια της ξενοκίνητης δικτατορίας ξαναζωντάνεψαν, προχτές το βράδυ, στο μυαλό όλων εκείνων που βίωσαν με το χειρότερο τρόπο την κτηνωδία των δημίων της χούντας (σελίδα 28).

ΧΑΟΣ! Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Ατλάντα, στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά και στους χώρους διεξαγωγής των αθλημάτων. Τραγελαφικά περιστατικά αμαυρώνουν τους 26ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα και έχουν οδηγήσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αθλητές, θεατές και δημοσιογράφους (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ