Τρίτη 9 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Ρυθμός" της μετριότητας

Ισως είναι ευκαιρία σήμερα να προτιμήσουμε κάποια όμορφη ταινία στα θερινά σινεμά. Η κινηματογραφική βραδιά στη μικρή οθόνη είναι από τις χειρότερες βραδιές, αφού όλα σχεδόν τα κανάλια προβάλλουν ταινίες όχι μόνο μέτριες, αλλά τελείως αδιάφορες. Μόνο για ενημέρωση παραθέτουμε μερικές από τις σημερινές ταινίες:

"Η ώρα της μεγάλης απόφασης".Αμερικανική ασπρόμαυρη κομεντί του Χένρι Πότερ, που θα προβληθεί από το SEVEN X στις 22.00.Πρόκειται για τις ιστορίες μιας παρέας θαμώνων ενός σαλούν του Σαν Φρανσίσκο.

"Τρελό φεγγάρι".Καναδική ταινία του Αλαν Ιστμαν, που θα μεταδοθεί από την ΕΤ-3 στις 22.15.Κεντρικό πρόσωπο είναι ένας νεαρός, που αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα. Ο αδελφός του είναι ναρκομανής και ο πατέρας του ζει με τη φιλενάδα του. Τα προβλήματά του θα μπορέσει να τα ξεπεράσει, όταν γνωρίσει μια κωφάλαλη κοπέλα, η οποία με την αγάπη της θα τον βοηθήσει να δει τα πράγματα διαφορετικά. Συμπαθητική και συγκινητική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντόναλντ Σάδερλαντ και η Βανέσα Βάουγκχαμ.

"Τρελός ρυθμός".Αμερικανική περιπέτεια του Ρένι Χάρλιν, που θα μεταδοθεί από την ΕΤ-2 στις 00.30.Μέτρια ταινία, με ήρωα έναν στρατιώτη, ο οποίος υπηρετεί στη Γερμανία και προσπαθεί να πετύχει την απόλυσή του. Στην προσπάθειά του, αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον λοχία. Πρωταγωνιστούν οι Τσάρλι Σιν και Μάρτιν Σιν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ