Τετάρτη 29 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ή την κατάργηση της γραμμής του μετρό που διέρχεται από τον Κεραμεικό, ζητά η "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα" (σελίδα 24).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διοργανώνουν αύριο το απόγευμα στο Κερατσίνι 50 περίπου φορείς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά για να μην επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της ΔΕΗ (σελίδα 24).

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

"μεταφέρεται" αύριο η επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων των αγροτών, με τη δίκη 30 που συμμετείχαν συλλαλητήριο τον Απρίλη του 1992 (σελίδα 26).

ΣΕ ΒΑΛΤΟ κινδυνεύει να μετατραπεί η λίμνη Κορώνεια, ενώ μπράβοι επιχειρηματία τρομοκρατούν όσους εμποδίζουν τις παράνομες γεωτρήσεις (σελίδα 40).

Η ΧΤΕΣΙΝΗ εικόνα της αλβανικής πρωτεύουσας αποτέλεσε αψευδή μάρτυρα της πολιτικής αναταραχής στη χώρα, τρεις μέρες μετά τον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών... (σελίδα 15).

ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες εργαζόμενοι πραγματοποίησαν χτες απεργίες και μαχητικές πορείες σε όλες τις πόλεις της Βενεζουέλας, με ένα βασικό αίτημα, την αναπροσαρμογή των μισθών και των συντάξεων (σελίδα 16).

ΜΠΑΖΑ έριξαν πάνω στα ερείπια του ναού του Απόλλωνα Μαλόεντα, στη Μυτιλήνη, για να "στηρίξουν" μελλοντική τετραώροφη οικοδομή. Το αίτημα για την πολυκατοικία εγκρίθηκε (!) από το ΚΑΣ το 1992. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ