Παρασκευή 24 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρώτο φαβορί ο Ιβκοβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός θα είναι εκτός σοβαρού απροόπτου ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και διάδοχος του Γιάννη Ιωαννίδη

Η φημολογία φουντώνει στον Ολυμπιακό όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ιωαννίδη. Πρώτος στα... προγνωστικά είναι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, αν και ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντούντα τα έχει βρει σε όλα με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη εδώ και ένα μήνα και μάλιστα έχει παραδώσει λίστα με τους παίκτες που θέλει αλλά και που θα απομακρυνθούν από τον Πειραιά. Αναμφισβήτητα ο Παναγιώτης Φασούλας θα έχει... πρόβλημα με τον Σέρβο κόουτς, αφού οι σχέσεις τους έχουν χαλάσει από τη συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ. Χτες ακούστηκε και το όνομα του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στανισλάβ Ερέμιν, που σε δηλώσεις του από τη Μόσχα παραδέχτηκε ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας, όμως δεν είπε ονόματα. Ο Ερέμιν υποστήριξε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα είναι η αποδυνάμωση της ΤΣΣΚΑ: "Αν φύγουν τα μεγάλα αστέρια δεν έχω κανένα λόγο να μείνω", τόνισε χαρακτηριστικά.

Το τρίτο όνομα που όμως συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες είναι του προπονητή της Ρεάλ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Με δεδομένο ότι ο "γκαστόνε" έχει εκφραστεί ότι δε θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα λόγω του μεγάλου στρες για τίτλο, μάλλον τον απομακρύνουν από τα σχέδια του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ή αύριο από το εξωτερικό και θα απαντήσει στον Γ. Ιωαννίδη με ήπιους τόνους, όπως παραδέχονται κύκλοι του ερυθρόλευκου ΤΑΚ.

Στη Γαλλία ο Μπόζα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μπόζινταρ Μάλκοβιτς βρίσκεται στη Γαλλία όπου και θα βολιδοσκοπήσει τον διεθνή πλέι μέικερ Αντουάν Ριγκοντό. Δεύτερη επιλογή είναι ο Μπάιρον Ντίνκινς του Πανιωνίου, ενώ τα πράγματά τους θα πρέπει να ετοιμάζουν για αναχώρηση οι Γιαννάκης, Πετσάρσκι και έπεται συνέχεια...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ