Παρασκευή 24 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Εκτός νυμφώνος...

Οι πράσινοι δε θα είναι στους επικεφαλής ομίλων

Παρά την πολύ καλή φετινή του παρουσία στο "Τσάμπιονς Λιγκ" όπου έφθασε στους 4 της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός δε συμπεριλαμβάνεται στις 8 ομάδες που θα είναι επικεφαλής στη νέα διοργάνωση. Τη μερίδα του λέοντος πάντως θα έχει η Ιταλία με δύο εκπροσώπους, Γιουβέντους και Μίλαν. Οι άλλες έξι ομάδες που θα είναι επικεφαλής είναι: Οσέρ, Ατλέτικο Μαδρίτης ή Βαλένθια, Ντόρτμουντ, Αγιαξ, Πόρτο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι 16 ομάδες που θα λάβουν μέρος στον προκριματικό γύρο, του οποίου οι αγώνες θα γίνουν 7 και 28 Αυγούστου και οι οποίες θα είναι πιθανοί αντίπαλοι του τριφυλλιού θα είναι: Μπριζ, Ραπίντ Βιέννης ή Στούρμ Γκρατς, Κροάσια Ζάγκρεπ, Ααρχους ή Μπρόντμπι, Μακαμπί Τελ Αβίβ, Ρόζενμπουργκ, Βίτζεβ Λοτζ ή Λέγκια, Σλάβια Πράγας, Στεάουα, Βλαντικαβκάζ, Γκρασχόπερ, Φενερμπαξέ και Διναμό Κιέβου ή Οδησσός.

Χωρίς τον τιμωρημένο Στράτο Αποστολάκη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟ στην Κρήτη. Ο διεθνής αμυντικός είναι τιμωρημένος, όμως στην 11άδα επανέρχεται εκτός απροόπτου ο Σπύρος Μαραγκός που γυμνάζεται κανονικά τις τελευταίες μέρες.

Σήμερα θα αποφασίσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αν ο νεαρός Γιώργος Τασίδης του Ορέστη που δοκιμάζεται στην Παιανία θα αποκτηθεί.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ