Σάββατο 10 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Η Νίκη απειλεί το ρεκόρ της

Μονομαχία Ξανθού - Πατουλίδου στη σημερινή πρεμιέρα

Στο μήκος γυναικών και στη μονομαχία Ξανθού - Πατουλίδου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στη σημερινή πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων, όπου θα πάρουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. "Απουσία θα πάρουν" η Κατερίνα Θάνου που προτιμά τα μίτινγκ του εξωτερικού, ο Κώστας Κουκοδήμος που έπεσε θύμα της γρίπης και ο Λάμπρος Παπακώστας που βρίσκεται στη Βραζιλία.

Σήμερα, εκτός από το μήκος των γυναικών, όπου η Νίκη Ξανθού θα προσπαθήσει να καταρρίψει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (6.71), ενδιαφέρον παρουσιάζουν το ύψος των γυναικών, όπου η Μπακογιάννη θα προσπαθήσει να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, τα 60εμπ των ανδρών με τη συμμετοχή των Μπίσμπα και Μάγγου, τα 60μ των γυναικών με την Κατερίνα Κόφφα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τα 60μ των ανδρών με τους Αλεξόπουλο, Γενοβέλη, Τερζιάν, Ζησιμίδη, τα 400μ των ανδρών με την παρουσία του Κώστα Κεντέρη, η σφαίρα γυναικών με την Κυριακίδου να προσπαθεί να καταρρίψει το "γέρικο" ρεκόρ της Σαρούδη.

Το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει το πρωί στις 8 με τους προκριματικούς και το απόγευμα στις 3μμ. Η ΕΤ-1 θα μεταδώσει τους αγώνες από τις 3.20μμ ως τις 6μμ.

Αύριο το ενδιαφέρον κλέβουν τα 200μ γυναικών με την Κόφφα, η σφαίρα των ανδρών με τον Λεωνίδη και το μήκος ανδρών με τον Βασδέκη. Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει το πρωί στις 8.30μμ και το απόγευμα στις 3μμ.

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση.

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιείται σήμερα στο περιθώριο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Στη συνέλευση που θα ξεκινήσει στις 10πμ, αναμένεται έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στη διοίκηση Μολυβά και το ΑΚΑΣ που εκφράζει πλέον το επίσημο ΠΑΣΟΚ στο χώρο του ΣΕΓΑΣ (Σαβράμης, Βογιατζής, Ξεκαλάκης). Με ενδιαφέρον αναμένεται η καταγραφή της επιρροής της αντιπολίτευσης στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Ηδη το ΑΚΑΣ εμφανίζεται να επηρεάζει σίγουρα πενήντα σωματεία, όσα υπέγραψαν και τη διακήρυξή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ