Σάββατο 10 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ
Μέρα της Λεωφόρου

Οι άνδρες του ΠΑΟ υποδέχονται τον Κτησιφώντα, ενώ στις 7μμ γίνεται το ντέρμπι γυναικών ΠΑΟ - Ιωνικού ΝΦ

Ενα από τα τελευταία εμπόδια στο δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, καλείται να ξεπεράσει σήμερα ο ΠΑΟ, υποδεχόμενος τον Κτησιφώντα. Οι φιλοξενούμενοι ενδιαφέρονται εξίσου για τη νίκη, αφού σε αντίθετη περίπτωση λιγοστεύουν οι ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4.45μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα όλοι οι διώκτες των "πράσινων" αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο Αρης έχει δύσκολο έργο στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Εθνικό (7μμ). Η Ορεστιάδα αγωνίζεται στην Καλαμαριά με τον Εσπερο στις 5.30μμ, ενώ ο Ολυμπιακός στις 6μμ παίζει στη Νάουσα με τον ουραγό Ζαφειράκη. Κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της σωτηρίας γίνεται στα Γιάννενα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ (6μμ). Τέλος, στο Κατσάνειο παίζουν Ηρακλής - Μίλωνας (7.30μμ).

Γυναίκες: Ντέρμπι στη Λεωφόρο

Ντέρμπι τίτλου σήμερα στη Λεωφόρο στην Α1 γυναικών. Ο ΠΑΟ υποδέχεται στις 7μμ τον ισόβαθμό του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας Ιωνικό ΝΦ. Η νικήτρια της συνάντησης θα αποκτήσει προβάδισμα έδρας στα πλέι οφ. Σήμερα παίζουν ακόμα Σίρις - Φιλαθλητικός στις 5μμ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής γίνονται αύριο: Αρης - Λάρισα (Αλεξάνδρειο 12.00), Βύρωνας - Αγ. Σώστης (12.00), Κοζάνη - Νίκη Αλεξ. (12.00), Ολυμπιακός - Βριλήσσια (5μμ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ