Παρασκευή 2 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επιτυχία της "Δημοσιοϋπαλληλικής"

Σαφής ήταν η άνοδος των δυνάμεων της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας" στο 2ο Συνέδριο για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Νομαρχιακό Παράρτημα Αχαϊας της ΑΔΕΔΥ,πετυχαίνοντας την εκπροσώπησή της με ένα μέλος στην 7μελή διοίκηση, ενώ μέχρι τώρα δεν είχε κανένα. Η ΠΑΣΚΕ εξέλεξε τέσσερα μέλη, η ΔΑΚΕ ένα και η "Αριστερή Συσπείρωση" ένα μέλος.

Τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και η ανάγκη ανάπτυξης διεκδικητικών αγώνων, για να "σπάσει" η εισοδηματική πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης, ήταν τα ζητήματα στα οποία στάθηκε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα", κόντρα στην προσπάθεια της ΠΑΣΚΕ να μετατρέψει το Συνέδριο σε απλό "καταμετρητή κουκιών". Τακτική που ακολούθησε και κατά τη συγκρότηση του προεδρείου, όπου απορρίπτοντας την πρόταση για αντιπροσωπευτικό προεδρείο, κατέλαβε όλες τις θέσεις.

Οι αρνητικοί συσχετισμοί δυνάμεων - τονίζεται σε ανακοίνωση της "Δημοσιοϋυπαλληλικής Ενότητας" - που εξακολουθούν να υπάρχουν στη νέα διοίκηση του Παραρτήματος δε βοηθούν στην ανάπτυξη ταξικού - αγωνιστικού μετώπου. Η παράταξη καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα πρωτοβάθμια σωματεία και δεσμεύεται ότι θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια οργάνωσης της αναγκαίας αντίστασης των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ