Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου προς τιμήν των "78 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας". Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης.Παράλληλα, την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 10 π.μ. στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Αγρινίου, η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση για τα "50 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ", όπου θα μιλήσει ο Αριστείδης Θεοχάρης, στέλεχος του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Αγρινίου την περίοδο 1945-'46. Θα παρευρεθεί ο Χαρίλαος Φλωράκης.
  • Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα "Ο Κρατικός Προϋπολογισμός και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις" διοργανώνουν οι οργανώσεις του ΚΚΕ, στις ΔΕΚΟ, στις 16 Δεκέμβρη (6.00 μμ στα γραφεία της ΚΟΑ, Κοτοπούλη 11). Οι ΚΟ των ΔΕΚΟ καλούν τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ να συζητήσουν τις πολιτικές προτάσεις του Κόμματος.
  • Συνεστίαση διοργανώνει την Παρασκευή 13 Δεκέμβρη η ΚΟΒ Κέντρου Αιγάλεω στην κοσμική ταβέρνα "Αμαζόνα" (Κηφισού 38) και καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ να συμμετάσχουν.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ