Σάββατο 24 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μονόδρομος η νίκη

Τον πιο κρίσιμο αγώνα, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, δίνει αύριο η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών, που αντιμετωπίζει στην Ηλιούπολη την Ουκρανία.

Μετά την ήττα με 3-0 την Τετάρτη, το εθνικό μας συγκρότημα θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε αν θέλει να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες του για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μόνο σε αυτή την περίπτωση η Εθνική μας θα ισοβαθμήσει με την Ουκρανία στην πρώτη προνομιούχο θέση του ομίλου, που οδηγεί στα τελικά της Τσεχίας και όλα θα παιχτούν στα δυο τελευταία παιχνίδια του ομίλου μεταξύ Λετονίας - Ελλάδας και Λετονίας - Ουκρανίας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί απ'ευθείας από το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Νικολάκης επέλεξε για το συγκεκριμένο παιχνίδι τις εξής 13 παίκτριες: Αγγελάκη, Ζανάρα, Γκαραγκούνη Ν, Γκαραγκούνη Μ, Μεμετζή, Σάκκουλα, Ιορδανίδου, Καφετζάκη, Καρδαμανίδου, Νικολαϊδου, Δρακουλίδου, Ιωννίδου Μάσσου.

Εξάλλου σε άλλους αγώνες για την ίδια διοργάνωση σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Λευκορωσία - Γιουγκοσλαβία 3-0, Ισπανία - Λετονία 0-3.

Για την αντίστοιχη διοργάνωση στους άνδρες η Ισπανία νίκησε τη Σλοβενία με 3-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ