Σάββατο 24 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Γρίφος με Ζάετς

Παρά την προεδρική στήριξη, ο Κροάτης δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στον πάγκο του τριφυλλιού και τη νέα σεζόν

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πριν καλά καλά ο Γ. Βαρδινογιάννης ανάψει το... πράσινο φως για την παραμονή του Βελιμίρ Ζάετς για ένα ακόμη χρόνο στον πάγκο του τριφυλλιού, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Ζέκο ναι μεν θα μείνει στην ομάδα, όχι όμως ως προπονητής αλλά ως μάνατζερ! Αλλωστε το κλίμα στην Παιανία επί ημερών Ζάετς δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Αρκετοί παίκτες μουρμούριζαν για τον τρόπο προπόνησης, αλλά και το στήσιμο της ομάδας κυρίως στα κρίσιμα ματς. Το ταξίδι του Κροάτη στη Νορβηγία για ξένους παίκτες στοιχειοθετεί αυτή την άποψη, όμως κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τις προθέσεις του προέδρου αλλά και του Ζέκο.

Αλλωστε ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Βαρδινογιάννης παραμείνει στην προεδρία, αφού πληροφορίες θέλουν να είναι απογοητευμένος και να παραδίδει τα ηνία σε άλλο μέλος της οικογένειας (σ.σ. Τζίγκερ, Παύλος τα φαβορί).

Πάντως ξεχωριστά από τις όποιες εξελίξεις στον ΠΑΟ, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί από τρεις ξένους παίκτες. Ο Φρανκ Στραντλ της Λίλεστρομ είναι πάντα ο υπ' αριθμόν ένας στόχος, όμως η "σφήνα" του Ολυμπιακού αλλά και οι μεγάλες απαιτήσεις του νορβηγικού συλλόγου ίσως φρενάρουν την περίπτωση αυτή.

Στον αγωνιστικό τομέα ενόψει του αυριανού ματς - ρουτίνα στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή, το προπονητικό δίδυμο Νίκου Καρούλια - Μάικ Γαλάκου αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην 11άδα. Δε θα αγωνιστούν οι Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Μάρκος, ενώ αντίθετα βασικοί θα είναι οι Νικολαϊδης, Γ. Σ. Γεωργιάδης και Μπασινάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ