Κυριακή 4 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις διεθνιστικής αλληλεγγύης

Πέντε εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σήμερα σε διάφορους δήμους της Αθήνας με τις ξένες αντιπροσωπείες που συμμετέχουν στο 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Συγκεντρώσεις - συζητήσεις με θέμα τη διεθνιστική αλληλεγγύη και με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων των προοδευτικών οργανώσεων άλλων χωρών που συμμετέχουν στο 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ, πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στο Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ηλιούπολης (Δημαρχείο Ηλιούπολης) στις 6.30 μμ, θα παραβρεθούν ο Μουν Τσουλ,αντιπρόσωπος από τη Σοσιαλιστική Νεολαία Κιμ Ιλ Σουνγκ, η Βέσνα Γαβρίλοφσκα,από τη Νεολαία ΚΚ ΠΓΔΜ και ο Ματίας Ρούντολφ,από την Ελεύθερη Γερμανική Νεολαία.

Στο Πνευματικό Κέντρο Περιστερίου, στις 6.30 μμ, θα παραβρεθούν ο Νικολά Μπετράν,από την ΚΝ Γαλλίας, η Ρίκε Κάρλσον,από την ΚΝ Δανίας, η Μπράνκα Λέκιτς,από την Ενωση Νέων Κομμουνιστών Γιουγκοσλαβίας και ο Αλ Μαγκούτ,από τη Δημοκρατική Ενωση Νέων Συρίας.

Στην αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στην πλατεία Κάνιγγος, στις 6.30 μμ, θα παραβρεθούν ο Οτο Ριβέρο από την ΚΝ Κούβας, ο Στέφανος Στεφάνου από την ΕΔΟΝ Κύπρου, ο Μαρτσέλο Ροντρίγκες,από τη Σοσιαλιστική Ενωση Νέων Βραζιλίας και αντιπρόσωπος από τη Νεολαία Σοσιαλιστικού Κόμματος Εργασίας Αλβανίας.

Στη "Βίλα Στέλλα" στο Δήμο Νέου Ηρακλείου, στις 6.30 μμ, θα παραβρεθούν ο Αμπου Νάσερ, από την Ενωση Παλαιστινιακής Νεολαίας, ο Σαμπρί Χαμντί από την ΚΝ Ισραήλ, ο Μαχόντ, από τη Σουδανική Ενωση Νέων, ο Παβλ Μπιλέφσκι από τη Νεολαία ΚΕΚ Ρωσίας και ο Πέτρος Σεμίν από τη Δημοκρατική Ενωση Νέων Ιράκ.

Στην ΚΟ Πειραιά, στις 7 το απόγευμα, θα παραβρεθούν ο Φάμπιο Νόμπιλε, από την ΚΝ Ιταλίας και η Τι Βαν, από την ΚΝ Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org