Τρίτη 8 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ξύπνησε το "θηρίο"

Με κορυφαίο τον Βούλγαρο Γκάνεφ, ο Αρης κέρδισε τον ΠΑΟ με 3 - 0 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι - οφ

O Αρης έκανε χτες το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο τελικό του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, αφού εκμεταλλευόμενος άριστα την έδρα του νίκησε τον Παναθηναϊκό άνετα με 3 - 0 (15 - 5, 15 - 9, 15 - 4) σε 70 λεπτά. Ετσι οι "κιτρινόμαυροι" προηγούνται με 2 - 1 νίκες και εάν καταφέρουν να νικήσουν και την Τετάρτη στη Λεωφόρο τότε θα προκριθούν στον τελικό. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δυο ομάδες θα ξαναπαίξουν και τρίτη φορά στην έδρα του Αρη το Σάββατο.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι παίκτες του Κώστα Χαριτωνίδη έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους ομολόγους τους του "τριφυλλιού", που βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Με πολύ καλό σερβίς και ισχυρό μπλοκ κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα με 2 - 0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είχε πρόβλημα στην υποδοχή. Κορυφαίος του χτεσινού Αρη ήταν ο Βούλγαρος Γκάνεφ, που στο τρίτο σετ έκανε ό,τι ήθελε δίνοντας τη νίκη στους Θεσσαλονικιούς.

ΑΡΗΣ: Μέλκας 1+1, Γκάνεφ 11+18, Κονσταντίνοφ 6+9, Αλεξανδρόπουλος 5+6, Παπακοσμάς 6+9, Μητρούδης 7+6 (εξάδα) Κουτσονίκας, Χαριτωνίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ανδρεόπουλος, Φιλίποφ 4+20, Χατζηαντωνίου 3+6, Νάιγκαρτ 1+9, Κοβάτσεφ 2+5, Σπανός 1+6 (Τριανταφυλλίδης 2+2, Σ. Κοβάτσεφ 0+1, Μαυράκης, Σιδηρόπουλος 1+0).

Παπάγου - Ηλιούπολη στην Α1 γυναικών

Ο πρωταθλητής Παπάγου και η Ηλιούπολη θα αγωνίζονται από του χρόνου στην Α1 γυναικών. Στην τελευταία αγωνιστική ο Παπάγου νίκησε άνετα τον Ηρακλή με 3 - 0, ενώ η Ηλιούπολη υπέστη ανώδυνη ήττα στο Βύρωνα από την ομώνυμη ομάδα με 3 - 1.

Οριστικά αποχαιρέτισαν την κατηγορία ο Απολλώνιος, οι Ιωνες και ο Μέγας Αλέξανδρος. Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Σίρις - Απολλώνιος 3 - 0, Σταυρούπολη - Δραπετσώνα 3 - 0, Μέγας Αλέξανδρος - Πανελλήνιος 0 - 3, Ιωνες - Καβάλα 3 - 2.

  • Οριστικά σφράγισε το εισιτήριο της ανόδου στην Α1 ανδρών η ΑΕ Κομοτηνής που στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής στην Α2 νίκησε και τον Ηφαιστο με 3 - 0. Οσον αφορά τη δεύτερη προνομιούχο θέση φαβορί παραμένει ο Πανελλήνιος. Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής: Φάρος - Αριστοτέλης 0 - 3, Ιωνικός ΝΦ - Ιωνικός Ν. 3 - 2, ΕΑ Πατρών - Μακεδονικός 3 - 1, Ζαφειράκης - Γιάννενα 3 - 0, Σέρρες - Πανελλήνιος 0 - 3. Στη βαθμολογία προηγείται η ΑΕ Κομοτηνής με 36 βαθμούς και ακολουθούν Πανελλήνιος και Αριστοτέλης με 34.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ