Τρίτη 1 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Δεύτερη πράξη στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός με νίκη περνά στο φάιναλ φορ. Σε αντίθετη περίπτωση ο ΠΑΟ ισοφαρίζει και όλα θα κριθούν την ερχόμενη Πέμπτη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός πράξη δεύτερη και τελευταία; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί γύρω στις 11 το βράδυ σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν, τότε θα περάσουν στο φάιναλ φορ της Ρώμης. Στην αντίθετη περίπτωση οι πράσινοι θα ισοφαρίσουν την ταπεινωτική ήττα στο "σπίτι" τους με 49 - 69 και έτσι όλα θα κριθούν την ερχόμενη Πέμπτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στις 9.15μμ (ΑΝΤΕΝΝΑ) στο ΣΕΦ δε θα πέφτει... καρφίτσα, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν... εξαφανίσει τα 14.500 μαγικά χαρτάκια. Η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, το έδειξε άλλωστε και στο Περιστέρι, και αυτό είναι που "φοβίζει" τον Ντούντα: "Προς Θεού, τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Αυτό τονίζω συνέχεια στους παίκτες μου. Οντως είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει για να χάσει. Πιστεύω ότι θα έχουμε χαμηλό σκορ. Είναι ένα μεγάλο ματς κόντρα σε δύο μεγάλες ομάδες. Αναμφίβολα η παρουσία του κόσμου στο πλευρό μας είναι στα υπέρ μας". Σε αντίθεση με τον Σέρβο κόουτς το "μυαλό" του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Ρίβερς είναι περισσότερο αισιόδοξος: "Στη Ρώμη έχω πάει για διακοπές, Μ' αρέσει αυτή η πόλη. Καιρός είναι να την επισκεφτώ και για μπάσκετ", τόνισε χαμογελώντας ο Αμερικανός για να σοβαρευτεί και να σχολιάσει: "Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα κερδίσουμε χωρίς... κόπο τον ΠΑΟ".

Στην αντίπερα όχθη το ματς για το τριφύλλι ίσως να είναι οριακό για τον Μπόζνταρ Μάλκοβιτς. Ηδη ο κόουτς δεν είναι πλέον στο... απυρόβλητο και αυτό φάνηκε και στο ματς κυπέλλου με το ΒΑΟ όπου έφυγε βιαστικά μετά το τέλος του αγώνα αποφεύγοντας τους δημοσιογράφους αλλά και τους οπαδούς των πρασίνων.

Για πρώτη φορά στην εποχή Μπόζα ο Παναθηναϊκός αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο σε μια προσπάθεια να επέλθει ηρεμία στην ομάδα.

"Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ στην πλειοψηφία τους πιστεύουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο ΣΕΦ. Το ίδιο και μεις οι παίκτες. Είναι ένας πόλεμος και πάμε να παλέψουμε μέχρι τέλους για να κερδίσουμε", δηλώνει ο αρχηγός Νίκος Οικονόμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ