Τρίτη 24 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κλείνει ο Μαυρογεννίδης

Το "σίριαλ" της μεταπήδησης του Δημήτρη Μαυρογεννίδη αναμένεται να έχει... αίσιο τέλος. Χτες ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιώργος Λούβαρης, είχε τηλεφωνική συνομιλία με το μεγαλομέτοχο του Αρη Λάμπρο Γράντα, με τον οποίο συμφώνησαν σήμερα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ταλαντούχου παίκτη.

Ετσι μετά τους Μητρόπουλο, Καρτερουλιώτη, Πουρσανίδη οι μεταγραφές από την εγχώρια αγορά λογικά θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και μόνο η περίπτωση του Βασίλη Λάκη ίσως απασχολήσει τους Πειραιώτες.

Ετσι για δεύτερη χρονιά οι "ερυθρόλευκοι" του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που αρχίζουν την προετοιμασία τους στο Γκολφ της Γλυφάδας την ερχόμενη Παρασκευή, δε θα έχουν τους νέους ξένους παίκτες που ενδεχόμενα θα αποκτηθούν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Χτες στη λίστα του Ντούσκο προστέθηκε ένα ακόμη όνομα. Αυτό του Γάλλου σέντερ φορ Στεφάν Γκεβάρ, που ήταν ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος (22 γκολ) με τα χρώματα της Ρενς.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για το θέμα Παντοβάνο, ο σύμβουλος της ΠΑΕ Θωμάς Μητρόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστό: "έχω πλήρη άγνοια του θέματος Παντοβάνο, καθώς επίσης και την πρόθεσή μου να απέχω από οποιαδήποτε διαδικασία που έχει σχέση με μεταγραφές".

Και με τη... βούλα πλέον ο Ολυμπιακός μετακομίζει για την επόμενη σεζόν στο Ολυμπιακό στάδιο, μετά τη χτεσινή επίσημη υπογραφή, παρόντος των κ.κ. Λούβαρη και Χατζημανώλη (διευθυντή του ΟΑΚΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ