Τετάρτη 7 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δύσκολο ξεκίνημα

Η Εθνική γυναικών υποδέχεται την Ισπανία για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού

Την πρώτη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίνει σήμερα η Εθνική ομάδα βόλεϊ, που αντιμετωπίζει την Ισπανία στη Λαμία στον πρώτο αγώνα της φάσης των προκριματικών. Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν ένα επιτυχημένο ξεκίνημα, αν και η αποστολή τους είναι δύσκολη αφού η Ισπανία αποτελεί ισχυρό αντίπαλο. Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΦΙΛΜΝΕΤ. Η ρεβάνς θα δοθεί την Κυριακή στην Αλμέιρα.

Εξάλλου, αναχωρεί σήμερα για την Αλεξανδρούπολη η Εθνική ανδρών, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των Σκοπίων στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Καζάζης απέκλεισε από την αποστολή τον Χρύσανθο Κυριαζή, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι αυτοί που έδωσαν το "παρών" και στα Σκόπια.

  • Με απόφαση της Ομοσπονδίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ θα διεξαχθεί σε 6 τουρνουά από τις 15 Ιούνη έως τις 27 Ιούλη. Τα 3 πρώτα τουρνουά θα διεξαχθούν στην Αττική και τα υπόλοιπα σε περιοχές της περιφέρειας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ