Κυριακή 4 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνες αποστολές

Δύσκολη αποστολή έχουν στη σημερινή 29 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής οι διεκδικητές των εισιτηρίων που οδηγούν στα "σαλόνια" της Α Εθνικής, αφού τόσο ο Εθνικός, όσο και ο Παναιτωλικός δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Στη Νάουσα ταξιδεύει ο εκ των πρωτοπόρων Παναιτωλικός, που αναζητά τη νίκη που θα τον εδραιώσει για τα καλά στην τροχιά της ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί ουσιαστικά η Νάουσα να έχει ήδη υποβιβαστεί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το έργο των φιλοξενουμένων σήμερα είναι εύκολο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από τη Β Εθνική και δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Στην Κρήτη αγωνίζεται ο έτερος μνηστήρας του εισιτηρίου της ανόδου Εθνικός, όπου αντιμετωπίζει την ΕΑΡ. Οι Πειραιώτες δεν έχουν τα περιθώρια απωλειών, αφού θα τους απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο από τις προνομιούχες θέσεις. Για τους βαθμούς της νίκης καίγονται όμως και οι γηπεδούχοι, αφού βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όσον αφορά την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ντέρμπι όμως έχουμε και στο Βύρωνα, όπου η τοπική Δόξα υποδέχεται τον Παναργειακό. Οποιος χάσει χάνει οριστικά και την τελευταία ελπίδα για να διεκδικήσει την άνοδο.

Το πρόγραμμα: ΕΑΡ - Εθνικός, Νάουσα - Παναιτωλικός, Δόξα Βύρωνα - Παναργειακός, Νίκη Βόλου - Απόλλωνας Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας - Γιάννινα, Λάρισα - Πανσερραϊκός, Πύργος - Τρίκαλα, Λεβαδειακός - Πανελευσινιακός. Τα ματς αρχίζουν στις 5μμ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ