Τετάρτη 10 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ παραμένουν από το Σεπτέμβρη οι 117 εργαζόμενοι στην ιδιωτική κλινική "Αγιος Παντελεήμονας", που από τις 17 Νοέμβρη βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Αγωνίζονται για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και για την καταβολή των δεδουλευμένων τους (σελίδα 13).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ υπέγραψε αποικιοκρατικού τύπου σύμβαση για τη ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου, που μόνο τα συμφέροντα της χώρας δεν εξυπηρετεί. Ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου Πελοποννήσου και Νήσων του ΚΚΕ (σελίδα 14).

ΔΙΩΡΕΣ αποχές από τα μηχανήματα αιμοκάθαρσης ξεκινούν από σήμερα οι νεφροπαθείς του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης (σελίδα 14).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εμμένει στην ένταξη του Επικουρικού Ταμείου Μετάλλου στο ΙΚΑ - ΤΕΑΜ, παρά την αντίθετη άποψη των εργαζομένων και των συνταξιούχων, αλλά και της μέχρι τώρα διορισμένης διοίκησης του Ταμείου (σελίδα 15).ΠΟΣΟ 1,4 δισ. δρχ. θα χορηγήσει το ΥΠΕΧΩΔΕ για το χωροταξικό σχεδιασμό και την πολεοδομική ανασυγκρότηση των Νομών Γρεβενών και Κοζάνης (σελίδα 21).

ΑΠΕΡΓΙΑ διαρκείας αποφάσισε να προτείνει το ΔΣ της ΟΛΜΕ από τις 12 του Φλεβάρη (σελίδα 21).

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σε απαλλοτριωμένες υπέρ του δημοσίου εκτάσεις στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου φυτρώνουν σαν μανιτάρια (σελίδα 21).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ