Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δύσκολο έργο

Δοκιμάζονται Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟ στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Με Ξάνθη και Ατρόμητο θα κοντραριστούν σήμερα ΠΑΟ και ΑΕΚ

Eurokinissi

Με Ξάνθη και Ατρόμητο θα κοντραριστούν σήμερα ΠΑΟ και ΑΕΚ
Με ντέρμπι ξαναζεσταίνεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Στο «Καραϊσκάκη», ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19.00, NET) και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει το απόλυτο και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ιλιε Ντουμιτρέσκου, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας «αποτέλεσμα», μέσα στον Πειραιά. Για τους «ερυθρόλευκους», το ματς είναι πρόβα τζενεράλε, ενόψει του αγώνα με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός πως ο Σόλιντ θα προφυλάξει παίκτες. Το Σάββατο παίζει και η ΑΕΚ, που φιλοξενείται στο Περιστέρι (19.00, SUPERSPORT) από τον Ατρόμητο. Η Ενωση, που ταξιδεύει μεσοβδόμαδα στην Ιταλία για το ματς με τη Μίλαν, θέλει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, για να δώσει με άλλον αέρα τη μάχη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για να καλύψει τη διαφορά, μετά τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές. Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει το βράδυ ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (21.00, SUPERSPORT).

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Με φαβορί και αουτσάιντερ ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Η κλήρωση της πρεμιέρας επιφύλασσε πολύ δυνατές συναντήσεις, με τις ομάδες που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία να τίθενται αντιμέτωπες μεταξύ τους. Στον Κορυδαλλό, η Προοδευτική αντιμετωπίζει την Καλλιθέα στο αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ το Χαϊδάρι υποδέχεται τον Ηλυσιακό. Στη Λιβαδειά, ο πανίσχυρος Λεβαδειακός του Γιώργου Κωστίκου, υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα, ενώ στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Θρασύβουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Προοδευτική - Καλλιθέα, Λεβαδειακός - Εθνικός Αστέρας, Χαϊδάρι - Ηλυσιακός, Αστέρας Τρίπολης - Μεσσηνιακός, Καλαμάτα - Εθνικός/ΑΟ Μάνης, Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας, Βέροια - Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα - Θρασύβουλος, Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αυλαία αύριο και για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που θα γίνει σε δυο ομίλους. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα: 1ος όμιλος: Αχαρναϊκός - Ηλιούπολη, Παναιτωλικός - Κορωπί, Αγ. Δημήτριος - Διαγόρας, ΟΦΙ - Θήβα, ΠΣΟ Βάρδας - Βύζας, Απόλλωνας - Ζάκυνθος, Παναχαϊκή - Θύελλα Πατρών, Ρόδος - Αιολικός, Πανηλειακός - Ατσαλένιος. 2ος όμιλος: Ναυπακτιάκος - Τρίκαλα, ΑΕ Γιάννενα - Ενωση Θράκης, Πιερικός - Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου - Δόξα Γρατινής, Ανδρούτσος Γραβιάς - Αναγ. Αρτας, Αναγ. Καρδίτσας - Εθνικός Κατερίνης, Καβάλα - Πολύκαστρο, Λαμία - Θερμαϊκός.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ