Κυριακή 20 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναγκαία η συσπείρωση των κατοίκων

Από τη συνάντηση του κλιμακίου της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ με τα μέλη του Συλλόγου
Από τη συνάντηση του κλιμακίου της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ με τα μέλη του Συλλόγου
Ταυτόχρονα, με το οδοιπορικό του «Ρ» στο Ολυμπιακό Χωριό πραγματοποιήθηκε και συνάντηση κλιμακίου της Νομαρχιακής Επιτροπής Αττικής του ΚΚΕ αποτελούμενο από τα στελέχη Γ. Μπαγιαρτάκη, Θ. Τραβασάρο (επίσης δημοτικός σύμβουλος της «Πανδημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μενιδίου»), Α. Κατσούλη (επίσης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Ανατολικής Αττικής) και Π. Αντωνόπουλο με τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου Ν. Ηλιόπουλο, Α. Τσιβγούλη, Λ. Κατσούλα και Π. Πανταζόπουλο.

Τα στελέχη του Κόμματος, αφού παρέλαβαν το υπόμνημα του Συλλόγου με τις απαιτήσεις των κατοίκων, δήλωσαν τη συμπαράσταση του Κόμματος στα αιτήματά τους. Παράλληλα όμως, επισήμαναν την ανάγκη ο Σύλλογος να παίξει καθοριστικό ρόλο με παρεμβάσεις για τα ζητήματα του Ολυμπιακού Χωριού. Με διεκδικητικά χαρακτηριστικά και αγωνιστικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, να συσπειρώσει τον κόσμο και να παλέψει με συγκεκριμένα αιτήματα, για να λυθούν τα προβλήματα. Τόνισαν, επίσης, ότι οι αιτίες των σημερινών προβλημάτων είναι πολιτικές γι' αυτό και πρέπει να συγκρουστούν με αυτές και μια πρώτη ευκαιρία είναι οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, στις οποίες πρέπει να καταδικαστεί η αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται.

Το κλιμάκιο ξεκαθάρισε, πάντως, ότι για το ΚΚΕ αυτό που είναι κρίσιμο και πρέπει να ενδιαφέρει και τους εργαζόμενους είναι:

  • Πόσο θα κοστίσουν στους εργαζόμενους τα σπίτια και οι κοινόχρηστοι χώροι.
  • Να δημιουργηθούν υποδομές με ευθύνη του κράτους, η καθαριότητα να γίνεται χωρίς κόστος, να υπάρχουν σχολεία που να καλύπτουν τις ανάγκες και να παρέχεται δωρεάν Παιδεία.
  • Η πολυκλινική να παρέχει δημόσια δωρεάν φροντίδα Υγείας και να αποτελέσει δημόσιο νοσοκομείο για όλη την περιοχή.
  • Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων να είναι δωρεάν για όλους τους κατοίκους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ