Πέμπτη 20 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιούλη

- Ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας κι επικεφαλής της «Συμπαράταξης», θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ., στην ΕΘΕΛ (αμαξοστάσιο Πέτρου Ράλλη).

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά, θα περιοδεύσει στα Αμπελάκια Σαλαμίνας στις 10 το πρωί και στις 7 μ.μ., στην Παλιά Κοκκινιά Πειραιά.

- Ο Θεόδωρος Κούτρας, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 11 π.μ., στον ΟΑΕΔ (κεντρικά, Τράχωνες).

- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ, στην ΥΠΑ.

- Ο Παναγιώτης Σοφός, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα περιοδεύσει στις 8 το πρωί, στην ΕΥΔΑΠ (περιφερειακά γραφεία Περιστερίου).

- Η Τατιάνα Ευαγγελοπούλου, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», στις 9 π.μ.

- Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στις 6.30 π.μ., στους εναερίτες στο εργοτάξιο «ΕΝΤΕΧΝΟΣ» (Αλιμος).

- Ο Μπάμπης Βορτελίνος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 11.30 π.μ., στην Αγροτική Τράπεζα (Εμμ. Μπενάκη).

- Ο Γιάννης Κομνηνός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στις 11 π.μ., στα συνεργεία καθαρισμού στο νοσοκομείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».

- Ο Αλέκος Τομαράς, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στις 9 π.μ., στο ΕΚΑΚΒ (Αμπελόκηποι).

- Ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, υποψήφιος νομάρχης Δ. Αττικής και ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, θα περιοδεύσουν στις 8 το πρωί, στα ΕΛΠΕ (εγκαταστάσεις Ασπροπύργου).

- Ο Χρήστος Τρεμπελής, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ για το νομό Ημαθίας, θα περιοδεύσει στα ΚΑΠΗ Βέροιας και στα καφενεία της πλ. Ωρολογίου, στις 10 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ