Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ηλθε, είδε και απήλθε

Ο Μπάγεβιτς πήρε μια πρώτη γεύση από το «δικέφαλο» και τη Θεσσαλονίκη

Προβληματίστηκε από τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς
Προβληματίστηκε από τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς
Στα γραφεία του ΠΑΟΚ, υπάλληλοι, διοικητικοί και συνεργάτες αιφνιδιάστηκαν όταν στις 11 χτες το πρωί αντίκρισαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο κατώφλι των γραφείων. Δεν τον περίμεναν, είναι γεγονός, και αιφνιδιάστηκαν όταν τον είδαν μπροστά τους. Ο ίδιος πρώτα επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του γηπέδου, είδε τον αγωνιστικό χώρο και τη συνολική εικόνα των εγκαταστάσεων και στη συνέχεια μπήκε στα αποδυτήρια. Αφού χαιρέτησε τους υπαλλήλους, μπήκε στα γραφεία του προεδρείου όπου για τριάντα λεπτά περίπου είχε ιδιαίτερη συζήτηση, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, με τον κ. Πέτρο Καλαφάτη.

«Είχαμε μια εμπεριστατωμένη συζήτηση με τον κ. Μπάγεβιτς, αλλά επειδή ακόμα δεν ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας, δε θα ήθελα να αναφέρω τίποτα σεβόμενος και την επιθυμία του προπονητή», περιορίστηκε να πει ο κ. Καλαφάτης, που απέφυγε παρομοίως να κάνει σχόλιο για την επικείμενη έναρξη της συνεργασίας.

Το απόγευμα και αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις όπου προπονείται η ομάδα της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο της πόλης. «Είδα ό,τι ήταν να δω και φεύγω. θα μιλήσω με τον κ. Μπατατούδη, όπως μιλάω σχεδόν καθημερινά. Περισσότερα θα σας πει ο κ. πρόεδρος».

- «Θα κάνετε Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη;», ρωτήθηκε και απάντησε: «Οχι, γιατί έχω υποχρεώσεις. Για την Πρωτοχρονιά θα δούμε...», απάντησε αινιγματικά ο Ντούσκο.

Θεωρείται βέβαιο πλέον πως ΠΑΟΚ και Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αρχίσουν μαζί την 1η του νέου έτους, όπως έχει επισημανθεί κατά καιρούς, ενώ πριν την έναρξη αυτής της συνεργασίας ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα κάνει έκθεση σχετικά με τις προτάσεις του σχετικά με το υλικό της ομάδας, αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάγεβιτς χαρακτήρισε τις εγκαταστάσεις χειρότερες από ό,τι του περιέγραψαν οι συνεργάτες του, που είδαν το παιχνίδι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και στην έκθεσή του θα ζητά τη βελτίωση, την αναμόρφωση ή ακόμα την αναζήτηση νέων χώρων για προπονητήριο του ΠΑΟΚ, καθώς το θεωρεί καίριο θέμα για την απρόσκοπτη προετοιμασία της ομάδας.


Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ