Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Νοκ άουτ ο Ζήκος

Αλλο ένα πλήγμα για την ΑΕΚ. Σε μια περίοδο που προσπαθεί να σταθεί στα... πόδια της, ένα βασικό «εξάρτημα» στη μηχανή της βγήκε προσωρινά εκτός λειτουργίας. Ο Ανδρέας Ζήκος υποβλήθηκε χθες το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε πρόβλημα στο μηνίσκο. Ετσι αργότερα του έγινε αρθροσκόπηση. Η εγχείρηση ήταν απόλυτα πετυχημένη, αλλά ο παίχτης θ' απουσιάσει για περίπου 15 μέρες. Βέβαια, η διακοπή του πρωταθλήματος μειώνει τις συνέπειες για τους «κιτρινόμαυρους».

Από την άλλη πλευρά οι διοίκηση στο «δικέφαλο» υποχρεώνεται ν' αλλάξει σύνθεση ως τις 23 του μήνα. Οι κ.κ. Στάθης, Μαμαντζής, όπως είναι γνωστό, έχουν τιμωρηθεί αμετάκλητα με στέρηση κάθε εταιρικού αξιώματος για 1,5 και 1 μήνα αντίστοιχα. Η ΕΠΑΕ λοιπόν ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει να 'χει γνωστοποιήσει στους αρμόδιους ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Μάκης Αγγελόπουλος και του δεύτερου ο Νίκος Στράτος (!).

Από την άλλη τα ευχάριστα αφορούν το Νικολαΐδη. Αν φυσικά όσα διαρρέουν είναι αληθινά και όχι προσπάθεια, δημιουργίας εντυπώσεων. Σύμφωνα μ' επίσημα χείλη μετά από συζήτηση με το διεθνή παίχτη αποφάσισαν από κοινού να παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι ήδη απάντησαν αρνητικά στην πρόταση της Φιορεντίνα.

Οσο για την προσπάθεια απόκτησης του Λάμπρου Χούτου, δηλώνουν αισιόδοξοι, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ενωση έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρόμα και υποστηρίζει πως η απόσταση με τον παίχτη συνεχώς μειώνεται. Βέβαια, στην ίδια υπόθεση κινείται δυναμικά και ο Ολυμπιακός. Κάθε επιφύλαξη λοιπόν είναι λογική. Πάντως τα «κιτρινόμαυρα» στελέχη χαροποιεί και ενισχύει η στάση της ιταλικής πλευράς. Οι εφημερίδες «Γκαζέτα» και «Κοριέρε ντε λο Σπορτ» θέλουν τη μετεγγραφή ένα... βήμα πριν την ολοκλήρωση, ενώ ο πρόεδρος της Ρόμα, Φραντζέσκο Σένσκι, φέρεται να δήλωσε ότι μοναδική επιλογή του Χούτου στην περίπτωση που θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, είναι η ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ