Τρίτη 20 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ντέρμπι κορυφής

Καθοριστικά ματς για το ποιοι φεύγουν και ποιοι θα προχωρήσουν στη συνέχεια, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Αυτοί που μένουν και... αυτοί που φεύγουν. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στη σημερινή τελευταία αγωνιστική του Α` ομίλου όπου η τύχη τα έφερε οι δυο που συνεχίζουν, Γερμανία - Εκουαδόρ να κοντράρονται μεταξύ τους. Αντίθετα, το αντίο τους στη διοργάνωση θα πουν με το μεταξύ τους αγώνα Κόστα Ρίκα και Πολωνία.

Με στόχο την πρώτη θέση του ομίλου οι οικοδεσπότες Γερμανοί αντιμετωπίζουν το αξιόμαχο Εκουαδόρ που εξέπληξε τους πάντες, όχι τόσο με την πρόκριση στον επόμενο γύρο αλλά και την ιδιαίτερα καλή απόδοση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Κόστα Ρίκα και Πολωνία θέλουν να πουν το δικό τους αντίο με ψηλά το κεφάλι.

  • Μπορεί η Αγγλία να φέρεται ως η πιο άνετη σε σχέση με Σουηδία και Τρινιτάντ στην τελευταία αγωνιστική του Β` ομίλου, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, εντούτοις και για τους Εγγλέζους κόντρα στη Σουηδία υπάρχει το κίνητρο. Αυτό έχει να κάνει με τη βελτίωση που αναμένεται να επιδιώξουν οι Αγγλοι στην απόδοσή τους. Πάντως, εάν η Αγγλία καίγεται για το γόητρο, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Σουηδία που καίγεται για τους βαθμούς. Η αποτυχία κόντρα στο Τρινιτάντ/Τομπάγκο με την ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική κάνει τους Σουηδούς να τρέχουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Για τους Σκανδιναβούς η νίκη ή η ισοπαλία είναι αυτή που τους ανακουφίζει.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ