Τρίτη 23 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Οδικός άξονας μόνο στα... λόγια

Την ολοκλήρωσή του απαιτούν από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ οι βουλευτές του ΚΚΕ Π. Κοσιώνης και Β. Νικολαΐδου

Την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Τρίπολη - Αρχαία Ολυμπία, που άρχισε να κατασκευάζεται στα τέλη της δεκαετίας... του 1970, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Παναγιώτης Κοσιώνης και Βέρα Νικολαΐδου, με Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή και απευθύνεται στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

Από τότε - σημειώνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - κυρίως προεκλογικά, εξαγγέλλεται η ολοκλήρωσή του από τις κυβερνήσεις, αλλά και από τους τοπικούς παράγοντες, όταν πρόκειται για Νομαρχιακές και Δημοτικές Αρχές. Ωστόσο, μετά τριάντα χρόνια ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου παραμένει στην κατάσταση που το είχε αφήσει η ΜΟΜΑ.

Απαίτηση των κατοίκων - τονίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - είναι να ολοκληρωθεί άμεσα ο οδικός άξονας με την κατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος (Αγ. Παρασκευή - Λευκοχώρι) μήκους 12 χιλιομέτρων και να σταματήσει ο εμπαιγμός και η ψηφοθηρία σε βάρος τους.

Τέλος, οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ αν πρόκειται να ολοκληρωθεί άμεσα η κατασκευή του οδικού άξονα Τρίπολη - Αρχαία Ολυμπία, καθώς η κατάστασή του είναι ένας από τους παράγοντες της ερήμωσης της ορεινής Αρκαδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ