Τρίτη 13 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Κάλεσμα υπεράσπισης των ελεύθερων χώρων

Κάλεσμα ενημέρωσης και δραστηριοποίησης για την υπεράσπιση των τελευταίων ελεύθερων χώρων στην Αθήνα, απευθύνει η «Συμπαράταξη για την Αθήνα».

Στην κατεύθυνση αυτή, οι επιτροπές των 1ου και 7ου Διαμερισμάτων Αθηνών της «Συμπαράταξης», διοργανώνουν, την Πέμπτη, 15 Ιούνη, στις 7 μμ, στα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας (δίπλα στο παλιό περίπτερο), ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι της περιοχής μας. Προβλήματα, προτάσεις, ενημέρωση και συντονισμός της δράσης των κατοίκων για την υπεράσπισή τους».

Σκοπός της εκδήλωσης - όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η «Συμπαράταξη» - είναι «να βοηθήσουμε στην καλύτερη ενημέρωση, ενεργοποίηση και συντονισμένη δράση των κατοίκων και εργαζομένων, ώστε να υπερασπίσουμε αποτελεσματικά τους τελευταίους ελεύθερους χώρους». Χώροι, όπως Γουδί, Πεδίον του Αρεως, ΔΕΗ - ΚΑΠΑΨ, Ριζάρη, Στρέφη, Αττικό Αλσος, Προσφυγικά Λ. Αλεξάνδρας, Κουντουριώτικα, Θων (ό,τι απέμεινε), που βρίσκονται στο στόχαστρο των κερδοσκόπων καταπατητών και μάλιστα «με την ενεργή ή παθητική συνενοχή της κυβέρνησης και Δημοτικής Αρχής» - όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η «Συμπαράταξη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ