Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
MEGAλo τηλεοπτικό... σόου

Με ακροβατικά, χορευτικά, αλλά και στοιχεία σόου παρουσίασε χτες σε κινηματογραφική αίθουσα, με μια μακροχρόνια προβολή διαφημιστικών «τρέιλερ», το φετινό τηλεοπτικό του πρόγραμμα το «Mega».

Ανοίγοντας την... εκδήλωση της παρουσίασης του νέου τηλεοπτικού προγράμματος η Ελένη Σπανοπούλου, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους «στο νέο μαγικό κόσμο του Mega», τονίζοντας ότι ο σταθμός είναι το «κανάλι αναφοράς της ελληνικής τηλεόρασης», αλλά και το «κανάλι που αντιγράφει ο ανταγωνισμός».

Από την πλευρά του ο διευθυντής προγράμματος, Π. Μπούτος, τόνισε ότι και φέτος «δεν επαναπαύονται» αλλά «βαδίζουν σταθερά». Σε χειρόγραφο σημείωμά του ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρ. Παναγιωτόπουλος επισημαίνει ότι «επιχειρούμε, μαζί με την είδηση, να απαντήσουμε και στο "γιατί" που κρύβεται πίσω της», ενώ αναφερόμενος στην... αγωνία των νούμερων της AGB, γράφει ότι «μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης να βλέπουμε την ψυχή μας κρεμασμένη καθημερινά στα "μανταλάκια" της AGB».

Σε ό,τι αφορά το ενημερωτικό πρόγραμμα και τη φετινή τηλεοπτική περίοδο, συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκπομπές «Από νωρίς», «Κοινωνία ώρα 8», «Ανατροπή», «Οι Φάκελοι», «Εμπόλεμη Ζώνη», «Mega Σαββατοκύριακο». Παράλληλα, στο πρόγραμμα θα ενταχθούν δύο νέες ενημερωτικές εκπομπές: «42 λεπτά», με τη Μάρα Ζαχαρέα και «Ερευνα», με τον Παύλο Τσίμα.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού δίνουν φέτος έμφαση στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου όπου πέρα από τις καθιερωμένες εκπομπές θα προβάλλεται ένα βραδινό σόου απ' τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με στοιχεία ριάλιτι αλλά και... ντοκιμαντέρ αλλά και μια μουσική εκπομπή.

Σε ό,τι αφορά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού θα προβληθούν τέσσερις νέες εβδομαδιαίες κοινωνικές σειρές, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», «Δύο μέρες μόνο», «Επαφή» και «Γη και ουρανός» και πέντε κωμικές σειρές «Το κόκκινο δωμάτιο», «Safe Sex», «Στο παρά πέντε», «50 - 50», «Οι αταίριαστοι». Με νέα επεισόδια επανέρχονται οι κωμικές σειρές «Η ώρα η καλή» και «Εφτά θανάσιμες πεθερές», καθώς και οι τρεις καθημερινές σειρές «Φιλοδοξίες», «Απαγορευμένη αγάπη» και «Βέρα στο δεξί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ