Σάββατο 28 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εύσημα αποδίδει το ΠΑΣΟΚ

Την υπογραφή των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ στην Επιχειρησιακή Σύμβαση Εργασίας με τη διοίκηση του ΟΤΕ επικρότησε με χτεσινές του δηλώσεις και ο Γ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «η χώρα χρειάζεται σημαντικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές», κάλυψε πλήρως τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, αλλά παράλληλα επιχείρησε να μην επιβαρυνθεί το κόμμα του το πολιτικό κόστος. Ετσι γενικά και αόριστα υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «αρχές», συμπληρώνοντας ότι από τη Σύμβαση θα υπάρξει «μεγάλο κόστος» για τις εσωτερικές ρυθμίσεις που θα γίνουν στον Οργανισμό σε βάρος των «χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων και των μελλοντικών εργαζομένων».

Σε κανένα σημείο βέβαια ο Γ. Παπανδρέου δεν αναφέρθηκε στο τεράστιο ζήτημα που βάζει η νέα Σύμβαση, με την οποία ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την άρση της μονιμότητας στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Εξάλλου το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του από τα στελέχη του να ταχτούν υπέρ ή κατά της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, ενώ πρόσφατα σε συνεδρίαση των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Πάγκαλος είχε προτείνει την άρση της...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ