Σάββατο 2 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εσωτερικές... σχέσεις

Ο Γούντι Αλεν σκηνοθετεί τη δραματική ταινία «Εσωτερικές σχέσεις»
Ο Γούντι Αλεν σκηνοθετεί τη δραματική ταινία «Εσωτερικές σχέσεις»
Τη δραματική ταινία «Εσωτερικές σχέσεις», που τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο Γούντι Αλεν, θα προβληθεί απόψε στις 23.45 απ' την ΕΤ-1.

Η 60χρονη Υβ έχει δημιουργήσει ένα όμορφο σπιτικό και τις προϋποθέσεις ώστε να είναι όμορφα και ήσυχα τα χρόνια που θα επακολουθήσουν. Ο εξηντατριάχρονος άντρας της, Aρθουρ, μια μέρα ανακοινώνει στην οικογένεια ότι θέλει μια ανανέωση στη ζωή του και θα φύγει για διακοπές στην Ελλάδα, μόνος του. Η Υβ δε θέλει να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας της φεύγει και οι κόρες του εκπλήσσονται ενώ αντιμετωπίζουν και εκείνες προσωπικές δυσκολίες. Η Τζόι συζεί με ένα διανοούμενο που ασχολείται μόνο με την πολιτική ενώ η Ρενάτα είναι εγκλωβισμένη σε ένα γάμο με έναν απογοητευμένο συγγραφέα. Οταν ο Aρθουρ επιστρέφει από την Ελλάδα ανακοινώνει στην Υβ ότι θέλει να χωρίσουν διότι έχει γνωρίσει την Περλ, μια δυναμική γυναίκα. Η Υβ νιώθει τον όμορφο κόσμο της να καταρρέει και αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Ισως η πιο «εσωτερική» ταινία του Γούντι Aλεν, μια ενδοσκοπική ματιά στις οικογενειακές σχέσεις, στον πόνο, στην απόγνωση. Η πρώτη δραματική ταινία του, στην οποία παρουσιάζεται η εσωτερική αναταραχή που προκαλείται σε μια οικογένεια από τη στιγμή που ένα μέλος... λοξοδρομεί. Παίζουν: Κριστίν Γκρίφιθ, Μαίρη-Μπεθ Χερτ, Ρίτσαρντ Τζόρνταν, Νταϊάν Κίτον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ