Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντάς τος για διαλυθεί καλά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα καυτό και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ενώ προσθέτουμε το αλάτι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί. Επειτα χτυπάμε τα αυγά μαρέγκα. Χτυπάμε τους κρόκους σε βαθύ πιάτο με πιρούνι και τους τους ρίχνουμε στο μείγμα. Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά ρίχνουμε προσεκτικά τη μαρέγκα. Ανακατεύουμε ελαφρά και έπειτα αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πιρέξ ή σε μια φόρμα και το βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου είκοσι λεπτά της ώρας. Οταν φουσκώσει θα πρέπει να σερβιριστεί - μπορεί να μείνει και μέσα στο πιρέξ - και να φαγωθεί αμέσως. Από το φούρνο στο στόμα μας. Καλή όρεξη.