Σάββατο 12 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Στο πλευρό των εργαζομένων το ΠΑΜΕ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες το πρωί στην είσοδο του νοσοκομείου οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας διεκδικώντας την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων υπερωριών αργιών και Κυριακών από τον περασμένο Δεκέμβρη και εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους και για τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό των εργαζομένων στάθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Πειραιά με επικεφαλής τον Μ. Νουφαρίτση, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και γραμματέα του ΕΚΠ. Τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν και με τον διοικητή του νοσοκομείου επισημαίνοντάς του τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων αλλά και συνολικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Υγεία και τις επιπτώσεις της πολιτικής που ασκείται σε αυτόν τον τομέα σε όλο το λαό.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για τις 17 του Μάρτη και ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη με νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ