Κυριακή 9 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Βασίλης Μπαντράς
Βασίλης Μπαντράς
φΩΤ.

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα, 250 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Βασιλική Τζαφέρη

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων γονιών μας, του σεμνού και φλογερού αγωνιστή ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ και της συντρόφισσάς του στη ζωή και στους αγώνες ΕΛΕΝΗΣ Γκέρου - ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι «έφυγαν» από κοντά μας το 1991 και το 1994, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Ειρήνη και Σοφοκλής

Τα εγγόνια τους Νικόλας και Δημήτρης

* * *

Στις 5 Γενάρη 2005 «έφυγε» από τη ζωή ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Μίλια και τα παιδιά του Χρυσούλα και Τάσος προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ. Τα αδέλφια του, αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσφέρουν στο ΚΚΕ 165 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΥ, προσφέρω 200 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

Κυριάκος Ιγγλεζάκης, Αντιστασιακός

Χανιά Κρήτης.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος μας ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, 170 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη»

Η οικογένειά του

* * *

Νώντας Κωστούδης
Νώντας Κωστούδης
Στη μνήμη των συντρόφων μας, οι οποίοι αφιέρωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του ΚΚΕ: μπαρμπα - ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΕ, ΝΙΚΟΥ ΓΚΕΝΑ, ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΣΑΡΗ και ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΜΗΤΑ, προσφέρω 400 ευρώ, μέσω ΝΕ Τρικάλων, για το 17ο Συνέδριο.

Γιώργος Μπακοβασίλης

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 9 Γενάρη 2005 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ από το Πυθαγόρειο Σάμου, Μεσανατολίτης και μαχητής του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο, μέσω της Νομαρχιακής Σάμου.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή και αντί για στεφάνι στη σορό του, ο Βασίλης και η Αθηνά Καραγιάννη από Κάπη Λέσβου, προσφέρουν 35 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

* * *

Φωτ.

Την 1η Οκτώβρη 2001 «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. «Χάθηκε» ένας σύντροφος και πατέρας πιστός και αφοσιωμένος στα ιδανικά για μια δίκαιη και ειρηνική ζωή.

Στη μνήμη του και για την ονομαστική γιορτή του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Πειραιά, 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Διαμαντούλα Κωστούδη
Διαμαντούλα Κωστούδη
Η οικογένειά του

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤ. ΤΖΟΥΡΕΛΛΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 16 Νοέμβρη, η Ηλέκτρα Ραΐζη και ο Τάσος Σπανός προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παύλου.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤ. ΤΖΟΥΡΕΛΛΗ, ο Μιχ. Μοσχονάς προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παύλου.

* * *

φΩΤ. 2

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συντρόφου, πατέρα και παππού ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ και του ναυτεργατικού κινήματος, καθώς επίσης στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΑΗ, φλογερού ΕΠΟΝίτη, κομμουνιστή, αξιωματικού του ΔΣΕ, ο οποίος εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1955 με το νόμο 375 «περί κατασκοπίας», προσφέρουμε για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Η συντρόφισσά του Αθηνά

Τα παιδιά και τα εγγόνια

* * *

Φωτ. 2

Παραμονές ακόμη ενός Συνεδρίου του ΚΚΕ, η απουσία του αγαπημένου μας ΝΩΝΤΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ γίνεται ακόμη πιο έντονη. Η ζωή του ήταν συνδεμένη με τον αγώνα για τα συμφέροντα του λαού, την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του Νώντα Κωστούδη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους του ΚΚΕ, και της αδελφής του ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, επίσης αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου - Πατησίων, για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Χρήστος Καρανταής
Χρήστος Καρανταής
Αγλαΐα Κωστούδη

Και τα παιδιά τους

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΡΑ, ο οποίος πέθανε στις 3 Σεπτέμβρη 1995, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που αφιέρωσε τη ζωή του στους αγώνες για την υπόθεση του σοσιαλισμού, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», προσφέρω στη ΝΕ Λάρισας 50 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

Βασιλική Μπαντρά

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ από το Δαδί Φθιώτιδας, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, η οποία πέθανε στις 10 Γενάρη 2000, ο σύζυγός της Γεώργιος Παπαγεωργίου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

* * *

Στις 19 Δεκέμβρη 2004 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας, χτυπημένος από την επάρατο νόσο, ο ΔΗΜ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, μέλος της ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ. Πιστός στο ΚΚΕ, στις αρχές και στις ιδέες του στάθηκε όρθιος έως την τελευταία πνοή του και αγωνίστηκε μαζί με τους συντρόφους του για την επίτευξη των στόχων του Κόμματος.

Εμείς οι σύντροφοί του, αλλά και συνάδελφοί του, στους οποίους ήταν αγαπητός και σεβαστός, θα τον θυμόμαστε πάντα.

Στη μνήμη του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, προσφέρουμε το ποσό των 220 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ.

* * *

Στη μνήμη της Μάνας μου ΜΑΡΙΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ και του θείου μου ΧΑΡΗ ΠΑΞΙΝΟΥ προσφέρω 500 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ιθάκης.

Κώστας Κατσίκης
Κώστας Κατσίκης
Γεώργιος Μωραΐτης Ανωγή Ιθάκης

* * *

Φωτ.

Ο αξέχαστος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ υπήρξε μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και αξιωματικός του ΔΣΕ. Η ζωή του ήταν συνδεμένη, από τα εφηβικά χρόνια του, με τους αγώνες του Κόμματός του και της εργατικής τάξης έως το τέλος της ζωής του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας, της οποίας ήταν μέλος.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο - στις 11 Γενάρη 2003 - του ΧΡΗΣΤΟΥ Μ. η σύζυγός του Λίτσα Μ. προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Πρώτης Σερρών.

* * *

Φωτ.

Οι αντιστασιακοί Φίλιππος και Ιωάννα Ανθούλη προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής» 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού τους ΠΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΗ οδοντιάτρου αντιστασιακού - Μακρονησιώτη, συνδικαλιστή και μέλους του ΚΚΕ από το 1943, με δράση έως το τέλος της ζωής του.

* * *

Φωτ.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ γεννήθηκε το 1910. Καταγόταν από την Ανατολική Θράκη. Εγινε μέλος του ΚΚΕ μετά τον πόλεμο του '40. Το 1941, με άλλους πατριώτες συγκρότησαν την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση. Πιάστηκε από τους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές, ξέφυγε από την περιβόητη ΟΧΡΑΝΑ και κατέφυγε στη Μέση Ανατολή. Πήρε μέρος στο κίνημα της Μέσης Ανατολής. Πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν, πιάστηκε και κλείστηκε στο στρατόπεδο της ερήμου, Ντεκαμερέ. Στην Κομοτηνή επέστρεψε το 1946. Το 1947 πιάστηκε και στάλθηκε κρατούμενος στα Γιούρα. Εως το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και του σοσιαλισμού.

ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΗ
ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΗ
Η γυναίκα του Λευκοθέα και τα παιδιά του, στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού του ΧΑΡΗ, ο οποίος δολοφονήθηκε στα αγγλικά στρατόπεδα της ΑΣΜΑΡΑΣ, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ροδόπης, 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΑΡΙΔΗΣ γεννήθηκε το 1918. Καταγόταν από την Αίγυπτο. Από μικρός άρχισε να εργάζεται και στα 15 χρόνια του ανέλαβε την ευθύνη όλης της οικογένειας και γι' αυτό σταμάτησε το σχολείο. Είχε μεγάλα ταλέντα: Λογοτεχνία, ζωγραφική, μουσική, ακόμα Ιατρική, ψυχολογία. Δεν μπόρεσε να τα αναπτύξει, γιατί το μεροκάματο ποτέ δεν το άφησε. Μόνος του για τη δουλιά του μάθαινε: Ιταλικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Αραβικά. Είχε οξύτατη κρίση, διάβαζε για τα πάντα και βοηθούσε τους ανθρώπους. Δεν κρατούσε τίποτε για τον εαυτό του, ήξερε να δίνει. Είχε πολύ αλτρουισμό. Ηταν απλός, αφανής και αθόρυβος. Ηταν κομμουνιστής.

Στην ιερή μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Παιδείας του 5ου Διαμερίσματος και 100 ευρώ στην ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Νεϋγύ για το 17ο Συνέδριο.

Ευτέρπη Κουτσαρίδου, Αθηνά Αποστολοπούλου

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΗΜ. Φ. ΚΩΤΣΙΡΑ δάσκαλου προσφέρουμε 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

* * *

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗΣ
Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΤΣΙΓΚΑ Γραμματέα του ΕΑΜ Φωκίδας στην Κατοχή, ο Γιάννης Βούγας -Λαδιάς προσφέρει, μέσω ΝΕ Φωκίδας, 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

* * *

Φωτ.

Ο κομμουνιστής αγωνιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ πέθανε σε ηλικία 57 χρόνων, ύστερα από βαριά αρρώστια, το Φλεβάρη του 1985 πολιτικός πρόσφυγας στη Δρέσδη. Γεννήθηκε στο χωριό Κυριακή Εβρου. Εφηβος το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ και στην Κατοχή αγωνίστηκε ενάντια στους κατακτητές ως στέλεχος της ΕΠΟΝ στην περιοχή Εβρου.

Μετά την απελευθέρωση κυνηγήθηκε και κατέφυγε στο ΔΣΕ και διακρίθηκε για την παλικαριά του.

Με το τέλος του Εμφύλιου, πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία, πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε διάφορους τομείς της προσφυγικής ζωής. Ηταν πρόεδρος του ΚΣ του Συλλόγου των πολιτικών προσφύγων που ζούσαν στη Ρουμανία. Αργότερα εργάστηκε ως δάσκαλος στα Ελληνόπουλα της Δρέσδης στη ΓΛΔ.

Για ένα διάστημα, μετά την 12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, ήταν αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ.Τον τελευταίο καιρό ήταν μέλος του Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ στη Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία. Είχε πάρει μέρος ως αντιπρόσωπος στο 11ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, τα αδέλφια του Σωτηρία και Ευριπίδης Σερετίδης προσφέρουν, μέσω της ΚΟ Ροδόπης, 200 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

Γεράσιμος Στεφανάτος
Γεράσιμος Στεφανάτος
* * *

Φωτ.

Στις 4 Δεκέμβρη 2004 πέθανε στα 76 χρόνια του ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ. Γεννήθηκε στην Οιχαλία (Νεοχώρι) Τρικάλων από γονείς ευκατάστατους. Ο πατέρας του Δημήτριος Παπαϊωάννου το Φλεβάρη του 1925 στο συλλαλητήριο των αγροτών και παλαιών πολεμιστών, που έγινε στα Τρίκαλα κατέλαβε το γραφείο του νομάρχη. Πιάστηκε, δικάστηκε και κλείστηκε στις φυλακές της Κέρκυρας. Στην Κατοχή ήταν μέλος της τοπικής οργάνωσης του ΕΑΜ. Διώχτηκε και φυλακίστηκε στα Τρίκαλα.

Ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου στην κατοχή οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ.Μετά τη Βάρκιζα πιάστηκε και κλείστηκε στο στρατόπεδο των Τρικάλων. Το 1951, όταν κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του, στάλθηκε στο Μακρονήσι, στο Β΄ Τάγμα για 2 χρόνια.

Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Φαρκαδώνας της ΠΕΑΕΑ και τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και των έντυπων της Εθνικής Αντίστασης.

Σήμερα, 9 Γενάρη, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Οιχαλίας γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνό του.

Η συντρόφισσά του Ελένη

Τα παιδιά του Γιάννης, Αννα και Δημήτρης.

Στη μνήμη του Βαγγέλη Παπαϊωάννου η συντρόφισσά του προσφέρει 60 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ, 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 20 ευρώ στην ΚΟΒ Οιχαλίας για το 17ο Συνέδριο.

Επίσης στη μνήμη του Βαγγέλη στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, μέλη, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ, προσφέρουν στην ΚΟΒ Οιχαλίας 65 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

* * *

Φωτ.

Στις 19 του περασμένου Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, από τη Σαϊδόνα Μεσσηνιακής Μάνης. ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, μετά τη δολοφονία του αδελφού του ΛΕΩΝΙΔΑ, το 1947, βγήκε στο βουνό, στο συγκρότημα του ΔΣΕ στον Ταΰγετο. Τον ίδιο χρόνο τραυματίστηκε στο πρόσωπο στη μάχη στην Μπαμπακού Λακωνίας.

Γιάννης Κατρίτσης
Γιάννης Κατρίτσης
Με το τέλος του Εμφύλιου, πιάστηκε και φυλακίστηκε για 7 μήνες. Υπηρετώντας τη θητεία του στάλθηκε για 20 μήνες στο Μακρονήσι. Αναγνωρίστηκε από την Πολιτεία ως αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του χορηγήθηκε αναπηρική σύνταξη.

Ο πατέρας του ΒΑΣΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ στην Κατοχή ήταν αντάρτης του εφεδρικού ΕΛΑΣ και στον Εμφύλιο μαχητής του ΔΣΕ. Η μητέρα του ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, αδελφή του Ηλία Νοέα, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Ιταλούς το 1942, ήταν μαχήτρια του ΔΣΕ και για τη δράση της καταδικάστηκε από το έκτακτο Στρατοδικείο της Καλαμάτας.

Στη μνήμη τους οι Αριστοτέλης και Βαγγέλης Καστριτσέας προσφέρουν 60 ευρώ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Περιστερίου.

* * *

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΦΕΡΗΣ.

Στη μνήμη του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε ακούραστα ως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

Οι κόρες του Ευανθία και Κωστούλα Σεφέρη

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΟΥΡΗ και των αδελφών μου ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ προσφέρω για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, που και οι ίδιοι υποστήριζαν, 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού.

Ελένη Αδάμου
Ελένη Αδάμου
Σταματία Τσουρή

***

φωτ.

Στις 14 Δεκέμβρη «έφυγε» για πάντα από τη ζωή ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ οπαδός του ΚΚΕ και πάντα ψηφοφόρος του. Κηδεύτηκε στην Ικαρία που έζησε τα τελευταία 20 χρόνια και τόσο πολύ αγάπησε. Σε λίγες μέρες θα γίνει το σαρανταήμερο μνημόσυνό του στον Εύδηλο. Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου, 50 ευρώ και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

Η γυναίκα του Δέσποινα

***

Στη μνήμη του σ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ προσφέρει 50 ευρώ η Μαρία Λαμπρινού

***

φωτ. 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΜΑΝΩΛΗ ΓΕΡΟΝΤΗ αδελφού μας, 23 χρόνια από το θάνατό του, της μητέρας μας ΕΛΕΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΗ και της θείας μας ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ - ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗ, που πέθανε πρόσφατα, προσφέρουμε 100 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Καίτη και Αφροδίτη Γεροντή

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή, ανθρώπου και πάνω απ' όλα κομμουνιστή συμπατριώτη μας, μουσικοσυνθέτη ΘΟΔΩΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗ από το Πήλιο Μαγνησίας, για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ και για τα ιδανικά που αγωνίστηκε από τις γραμμές του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ και του ΕΛΑΣ, από πολύ νέος μέλος του ΚΚΕ, παλεύοντας σε όλη του τη ζωή για ένα καλύτερο αύριο του λαού, για λαϊκή κυριαρχία και ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ προσφέρουμε 60 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας.

Τάκης Αδάμος
Τάκης Αδάμος
Αντώνης Ζερμπίνος, Κώστας Γιαννακός, Βεργής Βαλασσάς


Θανάσης Παπαρήγας
Θανάσης Παπαρήγας

Θανάσης Χριστοδούλου
Θανάσης Χριστοδούλου

Νίκος Καλούδης
Νίκος Καλούδης

Επαμεινώντας Καστριτσέας
Επαμεινώντας Καστριτσέας

Πάκης Ανθούλης
Πάκης Ανθούλης

Μήτσος Κατσιανάκος
Μήτσος Κατσιανάκος

Γιώργος Θεοδωρίδης
Γιώργος Θεοδωρίδης

ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Θανάσης Παπαελευθερίου
Θανάσης Παπαελευθερίου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ