Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Απαιτούν άμεσα λύση

Η κυβέρνηση ν' αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην εργοδοτική τακτική του Αθ. Παύλοβιτς και να παρέμβει άμεσα, ζητούν οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Planet», οι οποίοι χτες το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Επικρατείας.

Αποστάσεις όμως από το σοβαρό πρόβλημα επιχείρησε να πάρει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος στη συνάντηση που ακολούθησε με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, μελών των ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (Π. Ράμμος, Νταουντάκη, Τρίμης), της ΕΤΕΡ (Δ. Καμαρινόπουλος, Σμ. Σταμουλακάκου) και της ΕΠΗΕΑ (Β. Γκιλάκης). Χωρίς να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις και να δεσμευτεί, είπε ότι η κυβέρνηση έχει υπό κατάρτιση νομοθετικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των σταθμών, ενώ τους... συμβούλεψε να απευθυνθούν στο υπουργείο Απασχόλησης και να εξαντλήσουν κάθε νομικό μέτρο προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων (καταβολή δεδουλευμένων, διατήρηση ειδησεογραφικού χαρακτήρα του σταθμού, εφαρμογή των ΣΣΕ). Μάλιστα, αποφάσισαν την Τρίτη 9 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.

Την εργοδοτική τρομοκρατία, την ασυδοσία, τις απολύσεις της ιδιοκτησίας του ρ/σ «PLANET» καταγγέλλει το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, εκφράζοντας συγχρόνως την αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ