Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Ταξιδεύει σε πολλές ακόμα πόλεις

Διήμερο θα είναι το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Καλαμάτα, που ξεκινάει αύριο Παρασκευή, στο πάρκο του Λιμενικού. Αναλυτικά το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Αύριο Παρασκευή:

- 8 μ.μ. Προβολή για τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

- 8:30 μ.μ. Συζήτηση με θέμα Αθλητισμός - Ποδόσφαιρο. Επιχείρηση ή προς όφελος των λαϊκών αναγκών της νεολαίας

- 10 μ.μ. Αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι μετά την Κατοχή από μέλη της ΚΝΕ

- 10:30 μ.μ. Συναυλία με πιάνο - φωνή από τον Τάκη Σταθέα

- 11:45 μ.μ. Προβολή για την Ολυμπιάδα της Μόσχας (Σοβιετική παραγωγή)

Το Σάββατο 11/9:

- 8 μ.μ. Συναυλία με έντεχνα - ροκ τραγούδια από το συγκρότημα «Ασκοί του Αιόλου»

- 9:30 μ.μ. Ομιλία του Κώστα Μπάτσικα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ

- 10 μ.μ. Απονομή μεταλλίων για το τουρνουά σκάκι και ποδοσφαίρου

- 10:15 μ.μ. Πολιτικά και ρεμπέτικα τραγούδια - λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο

Το Σάββατο 11/9, το Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» πραγματοποιεί ακόμα εκδηλώσεις στη Σπάρτη, στις 9 μ.μ. στο Πάρκο του ΟΤΕ, αλλά και στο Αργος, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Πέτρου, όπου θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 12/9 θα ταξιδέψει στο Αίγιο, στις 8.30 μ.μ. στο Μπούφαλος, όπου επίσης θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Χαλκίδα

Αύριο και μεθαύριο, το Φεστιβάλ ταξιδεύει στη Χαλκίδα, και στήνει τα περίπτερα και τα ταμπλό του στο «Στρογγυλό» της παραλίας. Αύριο Παρασκευή θα γίνει συζήτηση με θέμα «Το δικαίωμα στη μόρφωση», ενώ το Σάββατο είναι αφιερωμένο στο «Δικαίωμα στην εργασία» και στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Και τις δύο μέρες, οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν με μουσικά συγκροτήματα.

Στη Στερεά

Τις ίδιες μέρες πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και στη Λαμία, στην πλατεία του Παλιού Δημαρχείου, όπου αύριο Παρασκευή θα γίνει συζήτηση με θέμα «Ολυμπιάδα - ερασιτεχνικός αθλητισμός» και θα μιλήσει ο Χρήστος Αναγνώστου, Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ. Το Σάββατο (11/9) είναι αφιερωμένο στην ανεργία και στις 9 το βράδυ θα γίνει η κεντρική ομιλία από τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 11/9, το Φεστιβάλ θα επισκεφτεί επίσης τη Λιβαδειά. Η εκδήλωση εκεί θα γίνει στις 8.30 το βράδυ, στην περιοχή της «Κρύας».

Στη Φλώρινα

Την Κυριακή 12/9 θα πραγματοποιηθεί η φεστιβαλική εκδήλωση, που αναβλήθηκε λόγω βροχής, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ