Με 8 πιπεριές, ένα κουτάκι φιλέτα αντζούγιες, δυο κουταλιές της σούπας κάππαρη και δυο κουταλιές της σούπας ρίγανη, δυο κουταλιές της σούπας λάδι, αλάτι και πιπέρι μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα πεντανόστιμο φαγητό, άκοπα σχεδόν. Τι θα κάνουμε; Θα κόψουμε τις πιπεριές σε δυο κομμάτια στο μάκρος τους. θα βγάλουμε τους σπόρους, θα τις τοποθετήσουμε λίγες λίγες στη σχάρα με το κομμένο μέρος προς τα κάτω. Θα τις ψήσουμε σε σιγανή φωτιά για δέκα λεπτά, ενώ θα τις γυρίζουμε κατά διαστήματα. Οταν ψηθούν, θα πάρει περίπου 20 λεπτά της ώρας, και θα έχουν απλώσει, θα τις βάλουμε σε μια πιατέλα. Στο πάνω μέρος της κάθε πιπεριάς, εκεί που κάνει ένα άνοιγμα θα βάλουμε δυο φιλέτα αντζούγιας. Θα προσθέσουμε την κάππαρη και θα τις περιχύσουμε με λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Πώς ονομάζεται το φαγητό; Δεν έχει σημασία. Εχει;