Σάββατο 3 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΕΘΝΗ
Ξεκινά σήμερα το συνέδριο του ΚΚΡΟ

Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ), στη Μόσχα. Σήμερα και αύριο οι 360 αντιπρόσωποι, που εκπροσωπούν 500.000 μέλη του κόμματος, θα συζητήσουν και θα πάρουν μια σειρά σημαντικών αποφάσεων για την τύχη του κόμματος.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΡΟ με ανακοίνωσή του σημειώνει πως η πρωτοβουλία της λεγόμενης εναλλακτικής Ολομέλειας της ΚΕ, που εκδηλώθηκε την Πέμπτη, «ήταν μια ακόμη προσπάθεια παραπληροφόρησης, με σκοπό να καλύψει την τελευταία προσυνεδριακή προσπάθεια της ομάδας της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, που έχει στόχο να αλλάξει την ηγεσία της ΚΕ του ΚΚΡΟ και να μετατρέψει το ΚΚΡΟ σε σοσιαλδημοκρατικό εξάρτημα των παραγόντων του Κρεμλίνου».

Επίσης, το «ΡΙΑ-ΝΟΒΟΣΤΙ» μεταδίδει δηλώσεις του Γκ. Ζιουγκάνοφ, με τις οποίες ο ηγέτης του ΚΚΡΟ αποκαλεί την εσωκομματική αντιπολίτευση «μαριονέτες του Κρεμλίνου» και καλεί τους αντιπροσώπους του 10ου Συνεδρίου «να εξασφαλίσουν την ενότητα, να ενισχύσουν και να εξυγιάνουν το κόμμα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ