Παρασκευή 7 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«GOOD YEAR»
Συνέλευση για τους απολυμένους

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του το ΔΣ του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Ελαστικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 9 Μάη, στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Κύριο θέμα θα αποτελέσει η συζήτηση στις 11 Μάη ενώπιον του Αρείου Πάγου της Αναίρεσης των παράνομα απολυμένων της GOOD YEAR. Παράλληλα, θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την αγωνιστική κάθοδο των παράνομα απολυμένων στην Αθήνα.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο, η γνωστή πολυεθνική εταιρία, αφού καταπάτησε ολόκληρη την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, άφησε άνεργους 350 εργαζόμενους, ανοίγοντας μάλιστα το δρόμο και στην υπόλοιπη εργοδοσία να ακολουθήσει τις ίδιες μεθόδους με τις γνωστές εξάρσεις τους τελευταίους μήνες.

«Εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε και τη στάση της Δικαιοσύνης, που επί σειρά ετών ευθυγραμμίστηκε με τη λογική των εργοδοτών, κρίνοντας όλες τις σημαντικές εργατικές διαφορές υπέρ της εργοδοσίας και διαταράσσοντας έτσι τον κοινωνικό ιστό με τον κίνδυνο για απρόβλεπτες συνέπειες.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες για τους εργαζόμενους, οι παράνομα απολυμένοι της GOOD YEAR, 8 χρόνια μετά, αγωνίζονται για τη δικαίωσή τους, έχοντας τη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων. Γιατί μια ευνοϊκή απόφαση δε θα είναι μόνο δική μας επιτυχία, αλλά επιτυχία όλων των εργαζομένων, αφού θα βάλει φρένο στις μαζικές απολύσεις», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ