Πέμπτη 13 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Να σταματήσει ο εμπαιγμός και η αδιαφορία

Απαιτώντας την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων της Ν. Ιωνίας και την επισκευή των σχολείων που επλήγησαν από το σεισμό της 7ης Σεπτέμβρη, οι γονείς και οι μαθητές του δήμου σήμερα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Συμεριώτη (Λεωφόρος Ηρακλείου), στις 6.30 το απόγευμα. Την κινητοποίηση αποφάσισαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου, 3ου, 8ου, 12ου και 19ου Δημοτικών Σχολείων, που αντιμετωπίζουν έντονο στεγαστικό πρόβλημα.

Οι έξι σύλλογοι γονέων έστειλαν υπόμνημα προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ, στον οποίο παρουσιάζουν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας άμεσα να παρθούν μέτρα.

Μετά από αυτόν τον εμπαιγμό, οι έξι σύλλογοι γονέων αποφάσισαν να συντονίσουν τη δράση τους και να διεκδικήσουν αγωνιστικά τη λύση των προβλημάτων. Δηλώνουν ότι δε θα ανεχθούν να λειτουργήσουν τα σχολεία την επόμενη χρονιά κάτω από αυτές τις συνθήκες και καλούν τον υπουργό Παιδείας, τον ΟΣΚ, το Δήμο Ν. Ιωνίας να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, ώστε άμεσα να επισκευαστούν τα σχολεία τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ