Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Με βαριά... καρδιά

Μπορεί οι μνήμες από το χαμένο τελικό της Λαμίας για το Κύπελλο Ελλάδας να είναι ακόμη νωπές, όμως στον Ολυμπιακό δε χωράει πλέον άλλος σκεπτικισμός. Η σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.10), που ανοίγει την αυλαία της Β' φάσης στην Ευρωλίγκα, προσγειώνει τους «ερυθρόλευκους» σε μια νέα πραγματικότητα. Και πλέον εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Αλλωστε αυτό ήταν που παραδέχτηκε και ο Ντράγκαν Σάκοτα ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα μπορεί να μην είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση όμως θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες και αυτό μπορεί να γίνει σήμερα. «Δεν είμαστε και πολύ καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Ισως το μυαλό μας να είναι ακόμα στο φάιναλ φορ της Λαμίας. Με βάση ότι δώσαμε στους παίκτες και μια ημέρα κενό, αφού γυρίσαμε Αθήνα ξημερώματα Δευτέρας, ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν περιορισμένος. Παρ' όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, έστω και εάν αντίπαλός μας είναι η ιδιαίτερα δυνατή ΤΣΣΚΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Σάλε».

Στην αντίπερα όχθη οι Πειραιώτες θα βρουν σήμερα απέναντί τους μια παρέα γνωστών και πρώην «ερυθρόλευκων» αφού τεχνικός της ρωσικής ομάδας είναι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο Ιβκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι μπορεί στον πρώτο γύρο να μην τα κατάφερε καλά, όμως η σημερινή του εικόνα έχει αλλάξει. Παράλληλα θεωρεί το παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο.

  • Με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ της FEL, Αρης και Μαρούσι ετοιμάζονται σήμερα να δώσουν την πρώτη ελληνική «μονομαχία» για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγ. Θωμά (19.00 ΕΤ-3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ