Τετάρτη 3 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ
Απάντηση την Κυριακή

Η συμμετοχή μου σε δυο Ολυμπιάδες, ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, ανεξάρτητα από τη συγκομιδή μεταλλίων και διακρίσεων, μου άφησε αναπάντητα ερωτηματικά. Ολυμπιάδες των πολυεθνικών, της εμπορευματοποίησης των αθλητικών ιδεωδών.

Πίστευα ότι αναλαμβάνοντας η χώρα μας τη διοργάνωσή τους κάτι θα άλλαζε. Θα μεταδίδαμε το αρχαίο Ολυμπιακό πνεύμα και στους άλλους λαούς διεξάγοντας αγώνες απλούς - καθαρούς κι όχι φιέστες προς χάρη της εμπορικότητας.

Ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός είναι ο μόνος τρόπος «παραγωγής» αθλητών φυσικών δυνάμεων που εκμεταλλευόμενοι το ταλέντο τους και την αγωνιστική άμιλλα θα διεκδικούσαν πραγματικούς κότινους και όχι εμπορικά μετάλλια.

Τα δυο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καθώς και ο ΣΥΝ στήριξαν την Ολυμπιάδα της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ.

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και σ' αυτό το κομμάτι όπως και σε άλλα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής. Ζήτησε καθαρούς αγώνες, συνεχή παγκόσμια ειρήνη και όχι 15ήμερη εκεχειρία. Μας είχε προειδοποιήσει πολύ νωρίτερα για ό,τι επρόκειτο να συμβεί. Θεωρώ ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι μονόδρομος και η στήριξή του απαραίτητη. Ολοι μαζί στις 7 του Μάρτη να δώσουμε την απάντηση που πρέπει. Να δυναμώσουμε τη φωνή του ΚΚΕ στη Βουλή.


Του
Κώστα ΤΣΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ*
* Ο Κώστας Τσιδημόπουλος είναι προπονητής ΤΑΕ KWON DO


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ