Τρίτη 2 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Η ισχυρή Ελλάδα του δικομματισμού

Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, για τους δύο νεκρούς εργάτες στην Εύβοια υπογραμμίζει:

«Το αίμα της Εργατικής Τάξης συνεχίζει να ρέει άφθονο και ασταμάτητο προς δόξα της ισχυρής Ελλάδας του δικομματισμού. Η ανταγωνιστικότητα και η ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας συνεχίζει το μακάβριο έργο της για τους εργαζόμενους και τους στέλνει συχνά πυκνά στο θάνατο.

Αλλοι δύο εργάτες δολοφονήθηκαν σήμερα (χτες) 1/3/2004 στην Εύβοια. Κύριες αιτίες και στις δυο περιπτώσεις είναι τα ανεπαρκή έως ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας και η εντατικοποίηση, που στην εργοδοσία φέρνει αμύθητα κέρδη και στους εργαζόμενους θάνατο. Γι' αυτή την πολιτική καμαρώνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτή την πολιτική προωθεί το κεφάλαιο στη χώρα μας και υλοποιείται από τις δυνάμεις του δικομματισμού.

Φτάνει ως εδώ! Αρκετούς εργαζόμενους θρηνήσαμε, στην κάλπη επιβάλλεται να πάρουν απάντηση. Το ΠΑΜΕ καλεί την Εργατική Τάξη της χώρας μας να βάλει τέλος σε αυτήν την πολιτική, με τα Συνδικάτα της, με τον αγώνα της και προπάντων με την ψήφο της στις επερχόμενες εκλογές να ανοίξει δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Με μέτρα προστασίας της ζωής, με καλύτερες συνθήκες δουλιάς, με εισόδημα που να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες, για Καθολική - Κοινωνική Ασφάλιση, για Δημόσια - Δωρεάν Υγεία, Παιδεία. Αιτήματα που οι εταίροι του δικομματισμού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τους ΣΥΝοδοιπόρους τους ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να εξασφαλίσουν».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ