Τρίτη 17 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αυξήθηκαν τα οικοδομικά υλικά

Σημαντικές αυξήσεις σημειώθηκαν στις τιμές των οικοδομικών υλικών το 2003, ενώ αντίθετα φθίνοντα ρυθμό ανόδου σημείωσαν οι μισθοί των εργαζομένων στις οικοδομές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΥΕ οι τιμές των οικοδομικών υλικών κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Δεκέμβρη 03/02 σημείωσαν αύξηση 3,1%, έναντι αυξήσεων 1,6% και 2,4% που είχαν σημειωθεί τις αντίστοιχες περιόδους τα δύο προηγούμενα χρόνια. Σε μέσα επίπεδα (Γενάρης - Δεκέμβρης 03/02) σημειώθηκε αύξηση 2,8%, έναντι αυξήσεων 2,2% και 2,4% τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Αντίθετα οι μισθοί στις οικοδομές σε δωδεκάμηνη περίοδο αυξήθηκαν 2,2% και εμφανίζουν αποκλιμάκωση, καθώς το 2002 και το 2001 είχαν σημειώσει αυξήσεις 2,7% και 2,6% αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ