Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Εκτακτα μέτρα για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων, του Νέου Ετους και των Θεοφανίων, ανακοίνωσε η Τροχαία Αττικής. Ειδικότερα, κατά την έξοδο, αύριο, την ερχόμενη Τετάρτη (24/12), την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τη Δευτέρα 5/1/2004, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, θα παραχωρηθεί μια επιπλέον λωρίδα στην Κακιά Σκάλα (46ο έως 53ο χιλιόμετρο).

Στο ίδιο σημείο, αλλά και από τα διόδια της Ελευσίνας έως και τη διασταύρωση Δαφνίου, θα παραχωρηθεί μία λωρίδα κυκλοφορίας κατά την επιστροφή των οχημάτων τις Κυριακές (21/12, 28/12, 4/1) και την Τρίτη των Θεοφανίων από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα ισχύσουν τις ίδιες μέρες, τόσο κατά την έξοδο, όσο και κατά την είσοδο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (κόμβος Κηφισιάς, γέφυρες Βαρυμπόμπης και Κρυονερίου), στη Βάρης - Κορωπίου (στους ισόπεδους κόμβους με τις οδούς Ηφαίστου και Βάκχου), στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα (παραχώρηση μιας επιπλέον λωρίδας κυκλοφορίας από τη διασταύρωση με Κ. Βάρναλη έως το πορθμείο) και στη Σαλαμίνα (αμφιδρόμηση της ομώνυμης Λεωφόρου από την αρχή μέχρι την οδό Αγίας Βαρβάρας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ