Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για μεγάλους και μικρούς
«Τέσσερις αχτίδες συν μία, ή Το μεγάλο μπλουμ του Μπρίλη» από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου»
«Τέσσερις αχτίδες συν μία, ή Το μεγάλο μπλουμ του Μπρίλη» από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου»
  • Στο «Φούρνο» παρουσιάζεται το έργο του Νίκου Χουλιαρά «Το μαύρο που μας ξέρει», που αναφέρεται στο πρόβλημα της μοναξιάς και της έλλειψης επικοινωνίας και παρουσιάζεται από την ομάδα «Eclats d' Etats», μέχρι τις 16 του Δεκέμβρη. Σκηνοθετούν και παίζουν η Αικατερίνη Αντωνακάκη και ο Εμανουέλ Γιοράν Μπρικέ. Η σύνθεση για δύο φωνές είναι του Ρίτσαρντ Ντουμπέλσκι, η μουσική της Κριστίν Μορό, οι εικόνες του Κριστόφ Λοϊζό.
  • Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ανέβασε το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Ο ήχος του όπλου» σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, σκηνικά - κοστούμια Εδουάρδου Γεωργίου, σύνθεση ήχων Δημήτρη Ιατρόπουλου και χορογραφία Μαρίας Κακάμπουρα. Παίζουν: Απόστολος Τότσικας, Νίκος Πουρσανίδης, Κατερίνα Καραδήμα, Λουκία Πιστιόλα, Ευτυχία Τσαμποδήμου, Γιώργος Τσιδίμης.
  • Το έργο της Ρεγγίνας Καπετανάκη και του Βασίλη Ρίσβα «Τέσσερις αχτίδες συν μία, ή Το μεγάλο μπλουμ του Μπρίλη» παρουσιάζει το «Θέατρο του Νέου Κόσμου», στα παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα. Η παράσταση ανεβάστηκε σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, σκηνικά -κοστούμια Μαρίας Χανιωτάκη, μουσική Δημήτρη Μαραγκόπουλου και κίνηση Σεσίλ Μικρούτσικου. Πρόκειται για ένα έργο που μιλάει για την ελπίδα και θα παρουσιάζεται σε διαδρόμους, θαλάμους ή και σε δωμάτια ασθενών παιδιών που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Οι παραστάσεις δίνονται δωρεάν. Παίζουν οι: Ντίνη Ρέντη, Ευρυδίκη Σαμαρά, Παναγιώτης Λάρκου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ