Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ενημερωτική σύσκεψη στις 16 Δεκέμβρη

ΛΑΜΙΑ.--

Συντονισμένα και σε αγωνιστική - αποτρεπτική κατεύθυνση, πρέπει οι αγρότες της Φθιώτιδας ν' αντιμετωπίσουν τις προτάσεις της ΕΕ για την ενδιάμεση αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η οποία χαρακτηρίζεται αντιαγροτική επιλογή του κεφαλαίου, που οδηγεί στο ξεκλήρισμα των αγροτών.

Αυτή είναι η εκτίμηση της Συντονιστικής Επιτροπής Φθιώτιδας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), που συνεδρίασε και αποφάσισε να προχωρήσει σε σειρά ενημερωτικών συσκέψεων σε όλο το νομό, αφού «θεωρεί ότι οι περισσότεροι αγρότες δε γνωρίζουν ούτε τις προτάσεις, ούτε τι επιχειρείται με την υλοποίησή τους από την κυβέρνηση». Οπως τονίζει, η Συντονιστική Επιτροπή, τα τέσσερα βασικά προϊόντα (βαμβάκι, καπνός, ελιά και ζαχαρότευτλα) που είναι και ο βασικός κορμός της παραγωγής στο νομό, με τις προτάσεις της ΕΕ θα γίνουν «είδη» προς εξαφάνιση, όπως, βέβαια, και η πλειοψηφία των αγροτών που σήμερα καλλιεργεί τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Επίσης, η ΣΕ της ΠΑΣΥ, αποφάσισε, μετά από τις συσκέψεις, να πραγματοποιήσει στις 16 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Σαμαράς» της Λαμίας, συγκέντρωση αγροτών, με ομιλητή τον Βαγγ. Μπούτα, μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ