Κυριακή 30 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σωκράτης Καρατζίδης
Σωκράτης Καρατζίδης
Φωτ.

Στον ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ: Εχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έχεις «φύγει», αξέχαστε Βαγγέλη μου, και σε νιώθω πάντα κοντά μου.

Πρόσφατα έχουν «φύγει» και οι αξέχαστοι φίλοι και σύντροφοι ΗΛΙΑΣ και ΜΑΡΙΑ ΛΑΔΑ.

Στη μνήμη όλων σας προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 3.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου.

Αμαλία Νιοχωρίτη

  • Επίσης στη μνήμη του αξέχαστου Βαγγέλη Νιοχωρίτη, ο παλαίμαχος αντιστασιακός Λευτέρης Ελευθεράτος προσφέρει στο Παράρτημα Ληξουρίου της ΠΕΑΕΑ 50 ευρώ.

* * *

Η Ειρήνη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Πλάκας, 1.000 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη του συντρόφου της ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΓΚΙΝΗ, του αδελφού της ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΑΛΛΑ και της αγωνίστριας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΜΕΝΔΡΑΚΟΥ.

* * *

Φωτ.2

Συμπληρώνονται, σήμερα 30 Νοέμβρη, 3 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΚΕΙΜ.

Στη μνήμη της, καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού της ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΡΑΛΗ, κομμουνιστή από τη Νίκαια, προσφέρω, ως δεύτερη δόση, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιαννούλα Παπαγεωργάκη

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, σπουδαίου δημοσιογράφου και ιστορικού, καθώς επίσης στη μνήμη του αλησμόνητου αγωνιστή και γλυκύτατου ανθρώπου ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Κώστας Κηπουρός
Κώστας Κηπουρός
Φωτούλα Δημαρόγκωνα

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΡΟΓΚΩΝΑ, ο οποίος πέθανε πριν από 15 χρόνια και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Φωτούλα Δημαρόγκωνα

* * *

φωτ. 2

Στη μνήμη του αφοσιωμένου ολόψυχα στα ιδανικά του ΚΚΕ, στελέχους της ΚΟΒ Αργυρούπολης ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, τον οποίον «έφαγε» η επάρατος στα 63 χρόνια του, στις 6 Νοέμβρη 2003 και κηδεύτηκε την επομένη. Καθώς επίσης στη μνήμη του ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, που ήταν πάντα στη γραμμή του αγώνα και πήγε αδικοχαμένος στο βωμό του κέρδους, πριν από ένα χρόνο, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Διονύσης Καρράς

* * *

ΦΩΤ.

Την 1η Δεκέμβρη κλείνουν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη αδελφή μας ΤΟΥΛΑ Ρωμανά - ΚΑΡΛΑΥΤΗ, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιώργος και Βάγια Σπανού, Θανάσης και Δέσποινα Καρλαύτη, Βούλα Κωστοπούλου και τα ανίψια της

* * *

Φωτ.

Στις 27 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 36 χρόνια από το θάνατο του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Καταγόταν από τη Μικρά Ασία. Γεννήθηκε το 1916. Στη Θεσσαλονίκη, όπου εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του, μαθητής Γυμνασίου, συνδέθηκε με το εργατικό κίνημα. Ελαβε μέρος στον πόλεμο του '40-'41. Στην Κατοχή εντάχθηκε στο ΕΑΜ και πέρασε στον ΕΛΑΣ στα τμήματα του Χολομώντα. Κυνηγήθηκε και αυτός, μετά την Απελευθέρωση και κατέφυγε, το 1946, στο ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε μάχες και ονομάστηκε ταγματάρχης.

Κώστας Κούκος
Κώστας Κούκος
Πολιτικός πρόσφυγας στη Βουδαπέστη από το τέλος του Εμφύλιου, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο στον κλάδο της Χημείας. Με την αποφοίτησή του εργάστηκε ως τεχνικό στέλεχος στο μεταλλουργικό συγκρότημα Μίσκολτς.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, απόστρατου αξιωματικού, ο οποίος πέθανε το 1991, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 30 Νοέμβρη, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο λατρευτός μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νεράιδας Λάρισας.

Η κόρη του Κούλα Γαλάνη

* * *

φΩΤ. 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΕΟΧΑΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΤΤΑ, οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 230 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βερτίσκου Θεσσαλονίκης.

Οι κόρες τους Στέλλα και Αλεξάνδρα

Τα εγγόνια τους Ελένη, Θεοχάρης και Μαρία

* * *

φΩΤ.

Στις 28 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ. Από τα γυμνασιακά χρόνια του, εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ. Αυτό ήταν και το «έγκλημά» του, για να «ανταμειφθεί» από την πολιτεία με χρόνια διώξεων και φυλακής.

Γιώργος Σούραλης
Γιώργος Σούραλης
Μένει πάντα στο νου και στην καρδιά μας με σεβασμό και αγάπη.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΝΤΙΚΟΥΛΗ, μέλους του ΚΚΕ προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Νίκαιας Λάρισας, η γυναίκα του Αγλαΐα 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και οι σύντροφοί του από τη Νίκαια 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΡΑΧΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε στις 2 Οκτώβρη 2003 στα Νέα Στύρα Εύβοιας, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ο σύζυγός της Ηλίας Αναστασίου, Μακρονησιώτης, προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Τον περασμένο Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ από την Κρυόβρυση Πτολεμαΐδας.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Κυριακή προσφέρει 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

* * *

Ο παλαίμαχος αντιστασιακός Θεόδωρος Τασσόπουλος από το χωριό Εύα Μεσσηνίας προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης - Ιερόθεου, 200 ευρώ, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ: ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΑΡΕΑ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΑΛΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΙΩΤΗ, καθώς και στη μνήμη των συγχωριανών του: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΙΚΗ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και των άλλων αντιστασιακών, οι οποίοι έπεσαν στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας και το σοσιαλισμό.

Μενέλαος Μωσαϊδης
Μενέλαος Μωσαϊδης
* * *

Φωτ.

Πέρασαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου αδελφού μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ, δασκάλου, στελέχους του ΚΚΕ. Μαθητής ακόμη, ο Σταύρος Ραφαηλίδης εντάχθηκε στο προοδευτικό κίνημα. Μεγάλη ήταν η προσφορά του στον αντιδικτατορικό αγώνα των μεταναστών στη Γερμανία, όπου ζούσε.

Μετά τη μεταπολίτευση και την επιστροφή του στην Ελλάδα, δούλεψε συνδικαλιστικά ως μέλος της παράταξης των εκπαιδευτικών.

Στη μνήμη του, προσφέρω, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιάννης Ραφαηλίδης

* * *

Φωτ.

Στις 27 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΧΟΥ, αντάρτισσας του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ.

Εως το τέλος της ζωής της, αγωνιζόταν ως μέλος της ΚΟΒ Κέντρου Λάρισας για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Θεόδωρος Πάσχος προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ στην οποία ανήκε.

* * *

Φωτ.

Στις 29 Οκτώβρη 2003 «έφυγε» από κοντά μας ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1929 στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας από γονείς αγρότες από τον Πόντο. Μέλος του ΚΚΕ, για πολλά χρόνια ήταν γραμματέας της ΚΟΒ του χωριού του. Πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες τόσο στο ΚΚΕ, όσο και στο τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά της δημοκρατίας, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Χρήστος Ιωσηφίδης
Χρήστος Ιωσηφίδης
Στη μνήμη του, προσφέρουμε 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟΒ Στεφανόβουνου.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 30 Νοέμβρη, συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου). Γεννήθηκε στην Τσαρίτσανη Ελασσόνας. Το 1936 εντάχθηκε στην ΟΚΝΕ. Πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο ως λοχίας - διοικητής διμοιρίας και τραυματίστηκε.

Από τους πρώτους στην Εθνική Αντίσταση. Σύνδεσμος ανάμεσα στο Αρχηγείο Θεσσαλίας του ΕΛΑΣ και την ΚΟ Λάρισας στην αρχή, αργότερα τοποθετήθηκε καπετάνιος Τάγματος του 36ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ.

Μετά τη Βάρκιζα, ήταν σύνδεσμος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ με το ΠΓ. Με την ένταση της τρομοκρατίας κατέφυγε και πάλι στο βουνό. Διοικητής Τάγματος του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, τραυματίστηκε για δεύτερη φορά στη μάχη της Φλώρινας.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη από τα τέλη του 1949, εκλέχτηκε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολ. Προσφύγων.

Στο 8ο Συνέδριο του ΚΚΕ, εκλέχτηκε αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μετά τον επαναπατρισμό του, δούλεψε στην Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολ. Προσφύγων, της οποίας εκλέχτηκε αντιπρόεδρος.

Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε, μέσω της ΚΟΒ Υμηττού, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και 20 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Θέμης Μωσαϊδης
Θέμης Μωσαϊδης
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΝΟΥ (φωτογραφία), ο οποίος πέθανε στις 30 Σεπτέμβρη, καθώς επίσης στη μνήμη του θείου μας ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, που εκτελέστηκε στο Μεζούρλο της Λάρισας, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.

Απόστολος και Δημήτρης Κατσάνος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης φίλης μου ΑΝΝΑΣ ΚΟΤΤΑ (φωτογραφία), αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, της αγαπημένης αδελφής μου ΝΑΥΣΙΚΑΣ ΠΛΟΥΜΗ, καθώς επίσης στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών από τη Μαγνησία, προσφέρω 170 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, και 50 ευρώ στο Παράρτημα Μαγνησίας της ΠΕΑΕΑ.

Αλίκη Λοβέρδου, αντιστασιακή

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου αδελφού μου ΗΛΙΑ ΛΑΜΠΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ στον Πάρνωνα, ο οποίος σκοτώθηκε το 1948 στη Ζαχάρω Ηλείας, προσφέρω 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Νίκαιας.

Νίκος Λάμπος

* * *

Φωτ.

Στις 26 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τότε που «χάσαμε» τον λατρευτό μας σύζυγο και πατέρα ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟ. Καταγόταν από την Αμφίκλεια (Δαδί). Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Σε όλη τη ζωή του αγωνιζόταν για τα μεγάλα πανανθρώπινα ιδανικά του σοσιαλισμού. Με αυτά μας γαλούχησε.

Αννα Κόττα
Αννα Κόττα
Τον θυμόμαστε πάντα.

Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω «Ριζοσπάστη», 100 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Λούλη

Οι κόρες του Βάσω και Ιωάννα

* * *

Στη μνήμη της αξέχαστης φίλης μας ΑΝΝΑΣ Κινδύνη - ΜΑΡΟΥΔΗ, η οποία μια ολόκληρη ζωή αγωνίστηκε με την Τέχνη και στάθηκε δίπλα στο λαό, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ.

Λιλή - Γιώργος Τσιώρης

* * *

Φωτ.

Ο πατέρας μου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΓΚΑΣ, πιστός οπαδός του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού, ο οποίος πέθανε στις 6 Οκτώβρη 2003, προσφυγόπουλο, μετά τη λήξη του εμφύλιου πολέμου 1949, έζησε και μεγάλωσε στη Βουλγαρία.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ανω Πόλης, 10 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Κυριάκος Δράγκας

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από το 1977, που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος αδελφός μου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στο χωριό Κυπαρίσσι Γρεβενών. Καταγόταν από πολυμελή αγροτική οικογένεια. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίστασης, στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ και πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Εκεί σπούδασε γιατρός και εργάστηκε σε διάφορες κλινικές της πόλης.

Ηταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και αγαπητός στην κολεκτίβα των Πολιτικών Προσφύγων.

ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Στη μνήμη του, η αδελφή του Γαλάτεια Τσιούμαρη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κληματαριάς, 50 ευρώ.

* * *

Φωτ. 3

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του αδελφού μου ΘΕΜΗ ΜΩΣΑΪΔΗ και του θείου μου ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΩΣΑΪΔΗ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ, 25 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αντιόπη Ιωσηφίδου

* * *

Φωτ.

Ο Νίκος Φραγκίδης προσφέρει στη ΝΕ Κιλκίς για την Οικονομική Εξόρμηση 10 κόκκινα μεροκάματα 200 ευρώ και στη μνήμη της γυναίκας του ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑΣ ΦΡΑΓΚΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στις 20 Απρίλη 2002, άλλα 200 ευρώ.

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΣΣΑΡΗ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΣΣΑΡΗ, των οποίων η ζωή ήταν παράλληλη με τη ζωή του ΚΚΕ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω, με την ευχή να ευοδωθούν οι στόχοι του Κόμματος.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μεσσάρη

* * *

Φωτ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, 20χρονος ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, αγωνίστηκε, όπως και όλη η οικογένειά του, για το διώξιμο των κατακτητών. Μετά την Απελευθέρωση, για την πατριωτική δράση του, κυνηγήθηκε, όπως και οι άλλοι αντιστασιακοί, και κατέφυγε στα τμήματα του ΔΣΕ στον Παρνασσό.

Σκοτώθηκε το Φλεβάρη του 1948, έξω από την Αθήνα, εκτελώντας αποστολή.

Στη μνήμη του, η συγχωριανή του Βαγγελιώ Λύτρα, που υπηρέτησε μαζί του στα τμήματα του Διαμαντή στα τέλη του 1947, προσφέρει 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.


Λ. Αυδής
Λ. Αυδής

Βασίλης Μαυρίδης
Βασίλης Μαυρίδης

Τούλα Καρλαύτη
Τούλα Καρλαύτη

Θανάσης Παπαρήγας
Θανάσης Παπαρήγας

Αλέκος Παρασκευόπουλος
Αλέκος Παρασκευόπουλος

Βαγγέλης Νιοχωρίτης
Βαγγέλης Νιοχωρίτης

Δέσποινα Ιωακείμ
Δέσποινα Ιωακείμ

Σταύρος Ραφαηλίδης
Σταύρος Ραφαηλίδης

Στέφανος Σαράντος
Στέφανος Σαράντος

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ